Huis kopen Hoef en Haag

Ben jij van plan om een huis te kopen in Hoef en Haag? Reinerie Garantiemakelaars geeft je graag het beste advies hierover en begeleidt je in het hele aankoopproces. Een huis kopen doe je namelijk niet dagelijks en om zo een proces soepel te laten verlopen is een makelaar erg handig. Wij hebben ervaring met het aankopen van nieuwbouw of een bestaande bouw. Ons team staat voor je klaar zodat jij een (t)huis kan kopen in Hoef en Haag!

Huis kopen in Hoef en Haag met een aankoopmakelaar

Zonder makelaar een huis aankopen kan nogal een lastige opgave zijn. Het kan anders aanpakken dan je had verwacht en niet altijd het gewenste resultaat krijgen. Een makelaar heeft te allen tijde verstand van de markt en kan je dus op weg helpen een droomhuis te vinden. Niet alleen zijn makelaars betrouwbaar, maar denken ook actief met je mee in datgene wat jij wilt. Bij Reinerie Garantiemakelaars durven we je garanties te geven, zodat jij zorgeloos een huis kan kopen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen 

Tijdens het kopen van een huis kan het lastig om objectief te blijven. Een makelaar daarentegen doet dit wel. Zo kijkt die onder andere naar de bouwkundige staat van een huis of bijvoorbeeld verborgen gebreken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Alle informatie over de kwaliteit of de staat van een huis worden vastgelegd en gepresenteerd. Tijdens het kopen van een huis kan je dan een weloverwogen keuze maken.

WOZ waarde check

Wat is de WOZ-waarde?

De WOZ-waarde van jouw woning heeft invloed op de hoogte van belastingen die betaald moeten worden. Die wordt vastgesteld op basis van taxaties van omliggende en vergelijkbare woningen die rond de waardepeildatum verkocht zijn.

Waarom WOZ-waarde checken?

Als jouw woning te hoog wordt ingeschat dan kan het zijn dat je te veel belasting betaald. Toch kan het ook nadelig zijn als je woning te laag wordt ingeschat. Je wilt niet jouw woning verkopen en dat het dan te laag wordt ingeschat.

Via de Eerlijk WOZ-waarde check kan jij erachter komen of jouw WOZ-waarde te hoog of juist te laag is. Op deze manier kan je, indien dit niet klopt, direct bezwaar indienen.

Andere diensten van Reinerie Garantiemakelaars

Naast dat we onze klanten bijstaan tijdens het proces van kopen of verkopen van een huis, bieden we ook andere diensten aan.

 • Om te beginnen kan je bij ons terecht voor advies over de juiste hypotheek keuze. Een hypotheek regel je in de meeste gevallen zodra een huis wordt aangekocht. Bij Reinerie zorgen we ervoor dat we naar jouw persoonlijke situatie kijken en op basis daarvan welke hypotheek het beste past;
 • Daarnaast adviseren we je over zaken, zoals verzekeringen;
 • Tot slot kan je bij Reinerie terecht voor je belastingaangifte. Wij hebben ruime kennis en ervaring met het doen van de jaarlijks belastingaangifte, zodat jij je hier niet mee hoeft bezig te houden.

    Contact

    Wil je graag een huis kopen in Hoef en Haag, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Neem vrijblijvend contact op met Reinerie Garantiemakelaars. Ook voor onze andere diensten kan je bij ons terecht. We bespreken graag de mogelijkheden met je en geven je het beste advies.