Huis kopen Schoonhoven

Wil jij graag een huis kopen in Schoonhoven? Dan zit je bij Reinerie Garantiemakelaars goed! Wij begeleiden je namelijk in het geheel proces om een huis aan te kopen zonder zorgen! Een huis kopen is geen dagelijkse klus, daarom is ondersteuning hierbij van ervaren mensen belangrijk. Onze makelaars zorgen ervoor dat vrijwel alles soepel zal verlopen. Zo hebben wij ervaring in bijvoorbeeld de bestaande bouw, maar ook nieuwbouw in omgeving Schoonhoven. Ons team staat voor je klaar voor de aankoop van een (t)huis in Schoonhoven.

Huis kopen in Schoonhoven met een aankoopmakelaar

Reinerie raad je aan om een huis te kopen met een aankoopmakelaar. Het kan anders nogal lastig zijn en niet altijd het gewenste resultaat opleveren of je bent gewoonweg lang bezig om jouw droomhuis te vinden. Zo heeft een makelaar onder andere verstand van de markt en een breed netwerk, waardoor het proces net wat sneller kan verlopen. Hierbij spelen betrouwbaarheid en actief meedenken tijdens het proces een belangrijke vereisten. Toch zorgt dit niet altijd voor garantie, maar bij Reinerie Garantiemakelaars durven we je die garantie wel te geven! Op deze manier kan jij zorgeloos een huis kopen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen 

Als koper heb je al gauw een mening over een bepaalde woning. Het is daarom lastig om objectief te blijven en naar de feiten te kijken. Een makelaar doet dit overigens wel. Die kijkt onder andere naar gebreken van een woning en de bouwkundige staat. Zo kan er bepaald worden of er een goede aankoop zal plaatsvinden en jij als koper niet voor verrassingen komt te staan. De informatie over de kwaliteit en de staat van een huis wordt vastgelegd en kan jij een weloverwogen keuze maken voor een huis.

WOZ waarde check

Wat is de WOZ-waarde?

De WOZ-waarde is een waarde van jouw woning dat invloed heeft op belastingen die betaald moeten worden. Dit wordt vastgelegd op basis van taxaties van andere omliggende woningen die rond dezelfde peildatum zijn verkocht.

Waarom WOZ-waarde checken?

Wanneer jouw woning te hoog wordt ingeschat kan het zijn dat je te veel belasting moet betalen, wat je uiteraard niet wilt. Daarnaast kan het ook nadelig zijn als deze te laag wordt ingeschat. Dit wil je bijvoorbeeld niet bij de verkoop van jouw woning.

Kom via de WOZ check van 2021 er gratis achter wat de WOZ-waarde van jouw woning is. Is deze incorrect? Je kan dan direct bezwaar indienen.

Andere diensten van Reinerie Garantiemakelaars

Binnen Reinerie Garantiemakelaars bieden we verschillende diensten aan. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor:

 • De juiste hypotheek keuze. Het regelen van een hypotheek komt veel bij kijken. Daarom nemen we dit graag van je over en adviseren je hierbij op basis van jouw persoonlijke situatie;
 • Het kiezen van verzekeringen. Het kan soms een grote zwarte vlek zijn al die verzekeringen die geregeld moeten worden. Onze professionals geven je hierin het beste advies;
 • Tot slot kan je bij ons terecht voor de belastingaangifte. Onze professionals hebben de juiste kennis en ervaring om jou dit te ontzorgen.

    Contact

    Heb je hulp nodig om een huis te kopen in Schoonhoven? Reinerie Garantiemakelaars is je graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.