Een huis te koop in IJsselstein zetten of een huis kopen in IJsselstein, het is een flinke klus en gaat niet altijd van zijn leien dakje. Gelukkig heeft garantiemakelaar Reinerie enorm veel ervaring en kennis opgebouwd door de jaren heen. Garantiemakelaar Reinerie wil jou graag begeleiden door het proces. Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kan slapen en dat het verkoop/koop traject soepel verloopt.

Huis te koop zetten in IJsselstein of een huis kopen? Dat doe je samen met Reinerie!

Bij het kopen of verkopen van een huis wil je samenwerken met de beste makelaar. Reinerie is een uitstekende makelaar in IJsselstein en helpt jou graag met dit traject.

Een huis kopen of verkopen in IJsselstein kan nogal een opgave zijn zonder een goede makelaar. Het is erg belangrijk dat je de juiste makelaar vindt en dat je jouw gekozen makelaar volledig vertrouwt. Hoe vind je een goede makelaar? En welke makelaar in IJsselstein past bij jou? Hiervoor houd je rekening met een aantal aspecten. Je wilt namelijk dat je makelaar goed meedenkt, betrouwbaar is en productief handelt. Maar met deze aspecten geven makelaars je niet per se garantie voor een uitstekend resultaat. Garantiemakelaar Reinerie durft jou wel garanties te geven, waardoor jij zonder zorgen een huis kunt kopen! Reinerie vertelt haar klanten precies hoeveel hun woning waard is en wat zij allemaal kunnen verwachten tijdens dit traject.

Hoelang blijven huizen te koop in IJsselstein?

De specialisten van Garantiemakelaar Reinerie krijgt regelmatig de vraag: ‘Hoelang staan gemiddeld huizen te koop in IJsselstein?’. Het verschilt per huis en omstandigheden hoe lang er huizen te koop staan in IJsselstein. De verkooptijd is gemiddeld 15 à 16 dagen. Dit is sneller in vergelijking met de verkooptijd in andere steden. Tegenwoordig zie je dat het erg moeilijk is om daadwerkelijk een woning te scoren. Het aanbod is nou eenmaal heel schaars. Een leuke woning blijft niet heel lang op de markt, vooral in IJsselstein niet. Garantiemakelaar Reinerie is er altijd als eerste bij, waardoor dit geen probleem voor jou hoeft te zijn! Wij helpen jou graag met het vinden van jouw droomwoning binnen de gepaste tijdsduur en budget.

Bezichtigingen van huizen

Bij het bezichtigen van huizen die te koop staan in IJsselstein moet je met een aantal zaken rekening houden. Hieronder staan een aantal tips:

 1. Maak van tevoren een checklist met daarin de eisen waar jouw nieuwe thuis aan moet voldoen. Zo kijk je tijdens het bezichtigen over niks heen en heb je een goed overzicht van wat je wilt en van wat je niet wilt.
 2. Neem een kijkje in de buurt. Tijdens het googlen naar: ‘huizen te koop in IJsselstein’, weet je niet of de buurt je gaat bevallen en of je je er thuis voelt. Loop daarom even een rondje door de buurt en kijk hoe jij je daarbij voelt. Vraag jezelf af: ‘Zie ik mezelf hier wonen in de toekomst?’
 3. Maak foto’s tijdens de bezichtiging! Vaak beslis je niet ter plekke of je het huis koopt of niet. Maak foto’s te maken van het huis, zodat je er later nog op terug kan kijken.

Wat voor papieren en documenten heb je allemaal nodig bij het vinden van jouw huis?

Bij het kopen van een huis heb je een aantal papieren nodig die in orde moeten zijn. Ben je ondernemer? Bij een ondernemer komt er meer bij kijken dan bij een werknemer. Een werknemer heeft in principe alleen een salarisstrookje en een werkgeversverklaring nodig. Ben je ondernemer en wil je een huis kopen? Dan zijn dit de documenten die je nodig hebt:

 1. Kopie van je paspoort/id.
 2. Aangifte inkomstenbelasting (van de afgelopen 3 jaar).
 3. De jaarrekening (van de afgelopen 3 jaar).
 4. Een document met al je vaste lasten erop weergegeven.
 5. Een document met al je maandelijkse inkomsten, denk dan bijvoorbeeld aan een uitkering.

De beste garantiemakelaar in IJsselstein: Dat is garantiemakelaar Reinerie!

Een huis te koop in IJsselstein zie je steeds minder vaak voorbijkomen. Als je dan je droomhuis vindt, dan komen er meerdere emoties en problemen bij kijken dan je wellicht in eerste instantie dacht. Het is een spannend en nieuw hoofdstuk en je weet niet wat je te wachten staat. Voor makelaars is dit wel een alledaagse zaak. Zo kijkt garantiemakelaar Reinerie voor haar klanten naar een aantal belangrijke punten, zodra de klant een huis wil kopen of verkopen. Zoals: Wat is de staat van het huis? Heeft het huis een bouwkundige keuring? Of wat is het uiteindelijke eind bestemmingsplan van het huis. Garantiemakelaar Reinerie zorgt er dus voor dat haar klanten niet voor verrassingen komen te staan tijdens het kopen of verkopen van een huis in IJsselstein. Zo kunnen haar klanten stressvrij en zonder zorgen een huis kopen of verkopen in IJsselstein. Garantiemakelaar Reinerie biedt niet alleen zekerheidsgarantie, maar ook andere garanties. Lees meer hierover op onze website!

Hoe zet je jouw huis te koop?

Jouw huis te koop zetten doe je natuurlijk niet zelf. Er komen enorm veel zaken bij kijken en vaak weet je niet hoe dat moet en waar je moet beginnen. Makelaars nemen stap voor stap de verkoop van jouw huis door. De makelaar zorgt ervoor dat alles netjes en goed geregeld wordt. Zo is het belangrijk dat er goede en scherpe foto’s van jouw huis online komen te staan en dat er een bijpassende beschrijving bij wordt geplaatst. Betrokken makelaars hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en doen er alles aan om jouw huis voor een mooi bedrag te verkopen. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de makelaar goed contact heeft met de verkoper en potentiële kopers. Communiceren met elkaar is essentieel tijdens dit traject.

Hoe presenteer je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk?

 • Zorg ervoor dat er op de foto’s erg veel licht en ruimte te zien is. Het huis oogt dan groter en ruimer voor de koper.
 • Ruim je rommel op en fotografeer de mooie opgeruimde plekken en hoeken in huis.
 • Zet leuke accessoires neer, dit zorgt voor een gezellige en warme sfeer in huis.
 • Zorg dat er voldoende groen te zien is op de foto’s, dit oogt erg fris en schoon naar potentiële kopers.
 • Zet je huis neer, zoals jij het van een ander wilt zien. Verplaats jezelf dus even in de koper en kijk wat hij/zij eventueel terug wilt zien in de foto’s.

Hoeveel is mijn huis waard?

Het is belangrijk om te weten hoeveel jouw huis nou daadwerkelijk waard is. Zeker in de huidige markt met uitzonderlijke verkoopwaarden. Hoe bereken je dat? Dat kan je op meerdere manieren doen. Zo kan je jouw huis laten taxeren door je gekozen makelaar. Dit levert een realistisch resultaat op. Wil je het globaal en snel weten? Dan kan je online gemakkelijk een test doen via de Reinerie waardecheck op onze website. 

Wil je nog meer te weten komen? Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl