Huizen te koop Hoef en Haag

Ben jij benieuwd of er huizen te koop zijn in Hoef en Haag? Bij Reinerie Garantiemakelaars begeleiden we je graag in het aankoopproces om een huis zonder zorgen aan te kopen. Het is geen dagelijkse klus en daarom is de juiste ondersteuning hierbij belangrijk. Onze ervaren makelaars zullen zorgen dat alles soepel zal verlopen. Wij hebben ervaring in bestaande bouw, maar ook in nieuwbouw. Ons team staat graag voor je klaar om een (t)huis aan te kopen in Hoef en Haag.

Kopen met een aankoopmakelaar

Wij raden je aan om een huis aan te kopen met behulp van een aankoopmakelaar. Een huis kopen is niet zo gedaan en heeft tijd nodig. Een makelaar kan je hier eenvoudig bij helpen. Daarnaast wordt er door een makelaar anders gekeken dan de koper zelf. Zo hebben zij verstand van de markt, een breed netwerk en wordt een huis objectief bekeken of er geen gebreken zijn. Daarom is het belangrijk dat een makelaar te vertrouwen is en actief meedenkt met wat jij als koper wil. Bij Reinerie Garantiemakelaars garanderen we je dat onze makelaars ervaren zijn en jou zo goed mogelijk weten te begeleiden tijdens het gehele proces.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen 

Om ervoor te zorgen dat jij als koper niet voor verrassingen komt te staan, kijkt een makelaar altijd naar de bouwkundige staat van een huis. Het is namelijk erg vervelend als erg bijvoorbeeld asbest wordt gevonden of beestjes. Het is dan een lang en duur proces voordat dat opgelost is. Op deze manier zorgen we er altijd voor dat er een goede aankoop zal plaatsvinden. Alle nodige informatie over de kwaliteit en de staat van het huis zal worden vastgelegd.

WOZ waarde check

Wat is de WOZ-waarde?

De WOZ-waarde heeft invloed op de hoogte van de belastingen die jij als koper met betalen. Deze worden vastgelegd op basis van taxaties van omliggende woningen.

Waarom WOZ-waarde checken?

Het kan zijn dat je te veel belasting moet betalen als jouw woning te hoog wordt ingeschat. Je wilt ook niet dat het te laag wordt ingeschat voor bijvoorbeeld de verkoop van jouw woning. Het is daarom van belang om uit te zoeken of jouw WOZ-waarde klopt.

Via de WOZ check kan je er gratis achterkomen of deze correct is. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je direct bezwaar indienen.

Andere diensten van Reinerie Garantiemakelaars

Bij Reinerie Garantiemakelaars kan je terecht voor meerdere diensten dan alleen je huis verkopen of een nieuwe huis aankopen.

 • De juiste hypotheek keuze: regel je hypotheek op tijd of laat het door onze professionals doen. Op basis van een persoonlijk gesprek komen we erachter welke hypotheek het best bij jou past;
 • Het kiezen van verzekeringen: een zwarte grote vlek is het soms zodra alle verzekeringen geregeld moeten worden. Laat onze professionals jou het beste advies hierin geven;
 • Je kan bij ons terecht voor je belastingaangifte: wij ontzorgen graag jouw jaarlijks belastingaangifte.

    Contact

    Er zijn (binnenkort) nieuwbouw huizen te koop in Hoef en Haag. Heb je hier vragen over of wil je geholpen worden door een makelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.