Huizen te koop in IJsselstein

Ben jij op internet vaak op zoek naar: ‘huizen te koop in IJsselstein? Dan ben je er vast achter gekomen dat het aanbod niet heel groot is. Er is veel vraag en het aanbod blijft achter. Gelukkig zitten wij op de eerste rij, waardoor wij onze klanten goed kunnen helpen in hun zoektocht. Wij zijn als eerste op de hoogte van het woningaanbod in IJsselstein. Zo lukt het ons toch om de markt in beweging te houden en om onze klanten te voorzien van een nieuwe woning. 

Met de juiste garantiemakelaar kan je zorgeloos het koopproces beginnen. Tegenwoordig is het erg lastig om een huis te vinden dat aan jouw eisen voldoet en binnen jouw budget past. De prijzen stijgen met de dag en de vraag blijft toenemen. Daarnaast is de juiste makelaar in IJsselstein vinden niet altijd even makkelijk. Garantiemakelaar Reinerie staat altijd voor jou klaar en geeft eerlijk en goed advies aan haar klanten! Garantiemakelaar Reinerie durft jou, zoals de naam al een beetje weggeeft, garanties te geven. Hierdoor kan jij zorgeloos dit traject in gaan. Ben jij nog opzoek naar een goede garantiemakelaar? Kies dan voor garantiemakelaar Reinerie!

Hoelang blijven huizen te koop in IJsselstein?

De specialisten van Garantiemakelaar Reinerie krijgt regelmatig de vraag: ‘Hoelang staan gemiddeld huizen te koop in IJsselstein?’. Het verschilt per huis en omstandigheden hoe lang er huizen te koop staan in IJsselstein. De verkooptijd is gemiddeld 15 à 16 dagen. Dit is sneller in vergelijking met de verkooptijd in andere steden. Tegenwoordig zie je dat het erg moeilijk is om daadwerkelijk een woning te scoren. Het aanbod is nou eenmaal heel schaars. Een leuke woning blijft niet heel lang op de markt, vooral in IJsselstein niet. Garantiemakelaar Reinerie is er altijd als eerste bij, waardoor dit geen probleem voor jou hoeft te zijn! Wij helpen jou graag met het vinden van jouw droomwoning binnen de gepaste tijdsduur en budget.

De beste garantiemakelaar in IJsselstein: Garantiemakelaar Reinerie

Garantiemakelaar Reinerie kijkt van tevoren eerst of alles in orde is bij een woning, zodat jij niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Waar garantiemakelaar Reinerie ondere andere naar kijkt zijn: Heeft het huis een wel bouwkundige keuring gehad en wat zijn de min en pluspunten van het huis? Garantiemakelaar Reinerie zorgt ervoor dat haar klanten 100% tevreden zijn aan het einde van het  traject. Naast zekerheidsgaranties, bieden wij ook andere soorten garanties! Lees daar meer over op de website bij het kopje: ‘aankoop garanties’.

Bezichtigingen van huizen

Bij het bezichtigen van huizen die te koop staan in IJsselstein moet je met een aantal zaken rekening houden. Hieronder staan een aantal tips:

  1. Maak van tevoren een checklist met daarin de eisen waar jouw nieuwe thuis aan moet voldoen. Zo kijk je tijdens het bezichtigen over niks heen en heb je een goed overzicht van wat je wilt en van wat je niet wilt.
  2. Neem een kijkje in de buurt. Tijdens het googlen naar: ‘huizen te koop in IJsselstein’, weet je niet of de buurt je gaat bevallen en of je je er thuis voelt. Loop daarom even een rondje door de buurt en kijk hoe jij je daarbij voelt. Vraag jezelf af: ‘Zie ik mezelf hier wonen in de toekomst?’
  3. Maak foto’s tijdens de bezichtiging! Vaak beslis je niet ter plekke of je het huis koopt of niet. Maak foto’s te maken van het huis, zodat je er later nog op terug kan kijken.

Wat voor papieren en documenten heb je allemaal nodig bij het vinden van jouw huis?

Bij het kopen van een huis heb je een aantal papieren nodig die in orde moeten zijn. Ben je ondernemer? Bij een ondernemer komt er meer bij kijken dan bij een werknemer. Een werknemer heeft in principe alleen een salarisstrookje en een werkgeversverklaring nodig. Ben je ondernemer en wil je een huis kopen? Dan zijn dit de documenten die je nodig hebt:

  1. Kopie van je paspoort/id.
  2. Aangifte inkomstenbelasting (van de afgelopen 3 jaar).
  3. De jaarrekening (van de afgelopen 3 jaar).
  4. Een document met al je vaste lasten erop weergegeven.
  5. Een document met al je maandelijkse inkomsten, denk dan bijvoorbeeld aan een uitkering.

Het vinden van jouw (t)huis is een flinke klus, waarbij veel aspecten bij komen kijken. Garantiemakelaar Reinerie helpt jou hier graag bij hierbij en begeleidt jou  door het koopproces.

Wil je nog meer weten? Garantiemakelaar Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl