Huizen te koop Schoonhoven

In Schoonhoven zijn er diverse huizen te koop waar wellicht jouw droomhuis van tussen kan zitten. Reinerie Garantiemakelaars begeleidt je graag in het aankoopproces om jouw droomhuis te vinden. Een huis kopen is geen dagelijkse taak en daarom is de juiste ondersteuning hierin nodig. Onze ervaren makelaars die zorgen ervoor dat het gehele proces soepel zal verlopen. Als Garantiemakelaar hebben wij ervaring in bestaande bouw en nieuwbouw.

Huizen kopen met een aankoopmakelaar in Schoonhoven

Om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt en de juiste hulp krijgt voor de aankoop van een huis, is het verstandig om met een aankoopmakelaar aan de slag te gaan. Een makelaar kijkt namelijk anders naar de koop van een huis dan dat jij zal doen. Daarnaast heeft een makelaar verstand van de markt en een breed netwerk. Het vertrouwen in een makelaar is belangrijk en die hebben wij bij Reinerie! Ons team denkt actief met je mee en jouw wensen staan voorop.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen 

Bij Reinerie Garantiemakelaars durven we je zekerheid te geven, zodat jij een huis kan aankopen. Wij zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom bekijken onze ervaren makelaars altijd naar de bouwkundige staat van een huis, zodat er een goede koop zal plaatsvinden. In het bouwrapport wordt alle informatie genoteerd over de kwaliteit en staat van het huis.

WOZ waarde check

Wat is de WOZ-waarde?

Als koper moet je belasting betalen. Die WOZ-waarde heeft invloed op de hoogte van jouw belastingen. Deze worden bepaald op basis van taxaties van andere woningen.

Waarom WOZ-waarde checken?

Wanneer jouw woning te hoog wordt ingeschat, kan het zijn dat je te veel belasting moet betalen. Je wilt natuurlijk ook niet dat het te laag wordt ingeschat voor bijvoorbeeld de verkoop van jouw woning. Zoek daarom goed uit of jouw WOZ-waarde klopt.

Kom via de WOZ check er gratis achter of jouw WOZ-waarde correct is en dien direct bezwaar in als dit niet zo is.

Andere diensten van Reinerie Garantiemakelaars

Je kan bij ons ook terecht voor andere diensten dan alleen de verkoop of aankoop van een huis. Zo zijn wij ervaren in:

        Contact

        Ben jij benieuwd wat voor huizen er te koop zijn in Schoonhoven? Vraag al je informatie op bij ons zodat we je gemakkelijk kunnen helpen. Neem contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen inventariseren en jouw droomhuis snel kunnen vinden!