Makelaar Houten

In Houten beschikt Reinerie Garantiemakelaars over de beste makelaars. Met plezier werken wij om onze klanten van het beste advies te voorzien. Wij doen dit met de juiste aandacht en kwaliteit. Onze kernwaarden maken dit waar, omdeden deze een identiteit zijn van ons kantoor. Bij het kopen van een nieuwe huis wil je graag een makelaar die je kan vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat we dit gevoel uitstralen. Jouw wensen staan voorop en we ontdekken samen wat jij belangrijk vindt. Onze makelaar in Houten heeft al vele mensen blij mogen maken en wij hopen dit ook bij u te kunnen doen!

Huizen te koop in Houten

Bij Reinerie hebben we een ruim aanbod van koophuizen in de omgeving Houten. De verkoopprijs van de huizen kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Een makelaar kijkt samen of de woning het waard is voor de verkoopprijs waar het voor staat. Het kan ook zo zijn dat er momenteel geen huizen te koop staan in Houten. We kunnen er dan voor zorgen dat we contact met je opnemen zodra iets aansluit bij jouw wensen. Houdt ons woningaanbod in de gaten.

Kopen in Houten

Een woning kopen

Om een huis te kopen komen er veel dingen bij kijken. Wij zorgen ervoor dat je tijdens het gehele proces begeleidt wordt. Hiervoor doorlopen we een aantal stappen:

1. Voorbereiding en onderzoek

Allereerst starten we met de voorbereiding en goed onderzoek naar een woning. De huizenmarkt is erg populair en de prijzen zijn aan het stijgen. Door te luisteren naar jouw wensen, gaan wij op zoek naar een passend huis. Onze makelaars zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt. Bovendien hebben zij al jaren ervaring en een breed netwerk.

2. Bezichtigen en vergelijken 

Als je jouw droomhuis dan hebt gevonden is het belangrijk om een bezichtiging te plannen. Hierin bekijk je of het huis daadwerkelijk aansluit op jouw wensen en gaat de makelaar het huis beoordelen. De makelaar checkt of er mankementen zijn en zorgt dat details niet gemist worden.

3. Onderzoek en onderhandelen

Vervolgens ga je de woning kopen en kunnen wij aan de slag om informatie te winnen over het huis. We vergelijken de woning dan met vergelijkbare woningen die al verkocht zijn. De makelaar kan ook vragen naar de onderhoudsstaat van het huis, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

4. Overdracht en na de verkoop 

Ten slotte, vindt de overdracht plaats en richten wij ons op de afhandeling. Het koopcontract wordt onder andere opgesteld en documenten worden gecontroleerd. Zelfs na de koop staan wij voor je klaar mocht je hier hulp bij nodig hebben.

WOZ waarde check

De WOZ-waarde van jouw huis ontvang je elk jaar van de gemeente. Dit heeft invloed op de belastingen die je moet betalen. De WOZ wordt bepaald op basis van taxaties van omliggende woningen.

Wil je weten of jouw WOZ-waarde correct is? Doe hieronder de check via Eerlijk WOZ. Doorloop de stappen en ontdek of jouw waarde te hoog of te laag is. Je kan ook meteen bezwaar indienen mocht de uitkomst onjuist zijn.

Andere diensten bij Reinerie Garantiemakelaars

Reinerie Garantiemakelaars is dé makelaar in Houten. Verder bieden wij ook andere diensten aan waar wij ons advies over delen:

  • Hypotheken

Wanneer je een huis gaat kopen is het regelen van een hypotheek een van de belangrijkste dingen. Wij helpen je graag om de beste hypotheek uit te kiezen die uiteraard het best aansluit bij jouw situatie. Lees hier meer over hypotheken.

  • Verzekeringen

Bij Reinerie adviseren we je ook graag over verzekeringen. Welke zijn verplicht om af te sluiten en welke niet? Wij helpen je onder andere te vertellen over een schadeverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en nog veel meer.

  • Belasting

Ook voor je jaarlijks belastingaangifte kan je terecht bij Reinerie Garantiemakelaars. Wij laten professionals jouw belasting afhandelen, zodat jij er niet naar om hoeft te kijken. Zo voorkom je ook nog eens een boete wanneer je het helemaal niet doet.

Contact

Reinerie Garantiemakelaars staat voor je klaar in Houten en omgeving. Voor al onze diensten kan je contact met ons opnemen. Wij zijn je graag van dienst in de zoektocht naar een nieuw huis of het verkopen van je huidige woning!