Garantiemakelaar Reinerie

Welke garanties biedt garantiemakelaar Reinerie?

Zoals hierboven al eerder vermeld biedt garantiemakelaar Reinerie haar klanten ook een aantal garanties aan. Makelaardij Reinerie vind de relatie tussen haar en haar klanten erg belangrijk. Met deze garanties creëren zij vertrouwen en onderhouden zij dus die relatie. De dienstverlening van Reinerie is erg duidelijk, eerlijk en servicegericht! 

Garantiemakelaar Reinerie biedt deze vijf garanties aan:

  1. Contactgarantie: Garantiemakelaar Reinerie vind het erg belangrijk om de relatie met haar klanten goed te onderhouden. Daarom zorgen zij er onder andere voor dat zij altijd goed bereikbaar zijn.
  2. Prestatiegarantie: In deze enorme huizenmarkt is het erg lastig om goed op te vallen. Makelaardij Reinerie zorgt ervoor dat jouw huis niet wegvalt en dat de klant blij is met de behaalde prestaties!
  3. Annuleringsgarantie: Reinerie garandeert met deze garantie dat haar klanten ten alle tijden de samenwerking kunnen pauzeren of annuleren.
  4. Bezichtigingsgarantie: Wij werken niet met een 9 tot 5 mindset. Wilt een klant buiten de ‘normale’ kantoortijden bezichtigen? Dan staan wij daar uiteraard voor open!
  5. Tevredenheidsgarantie: Wij vinden het hier erg belangrijk dat de klanten tevreden zijn met het behaalde resultaat. Dit doen wij door goed te overleggen met de klant en door regelmatig contact op te nemen. Hierdoor voorkomen wij miscommunicatie en hectiek.

Hoe vind je de juiste makelaar in IJsselstein?

Het is begrijpelijk dat je niet meteen de juiste makelaar in IJsselstein vind. Want welke makelaardij past nou echt het beste bij jou en jouw huidige situatie? Er is helaas niet een checklist waaraan een makelaar aan moet voldoen, want het is bij iedereen anders. 

Wel kan je jezelf een aantal algemene vragen stellen, zoals:

  • ‘Wat gaat de makelaar voor mij regelen wat ik zelf niet kan regelen?’
  • ‘Hoeveel ervaring heeft deze makelaar?’
  • ‘Is de klanttevredenheid hoog bij deze makelaar?’

Daarnaast is het erg belangrijk dat het goed klikt tussen jou en jouw gekozen makelaar. Je moet je makelaar helemaal kunnen vertrouwen en op haar kunnen leunen. Reinerie is de makelaar in IJsselstein en heeft een erg goede reputatie. Wij maken daar ook zeker geen geheim van en zijn hier vooral heel trots op. Ook vinden wij het erg belangrijk om toekomstige klanten onze behaalde resultaten te kunnen aantonen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan de reviews op de website of neem contact met ons op!

Verkoopproces

Of het nu gaat om het verkoopproces of het aankoopproces, jouw gekozen makelaar regelt altijd enorm veel zaken voor je. Het is de bedoeling dat jij als klant zo min mogelijk zorgen hebt en dat het afgesproken doel zo snel mogelijk behaald wordt. Zo stelt jouw gekozen makelaar bijvoorbeeld de vraagprijs vast, bespreekt zij met jou de verkoopstrategie, regelt zij de bezichtigingen, enzovoort. Wil je weten wat Garantiemakelaar Reinerie allemaal voor jou kan regelen? Schroom je niet en neem contact op met een van onze specialisten!

Aankoopproces

Ook bij het aankoopproces van een huis worden er wat zaken voor je geregeld. Het is tegenwoordig erg lastig voor starters om een huis te bemachtigen, dat binnen het budget past. Er is veel vraag, maar weinig aanbod. Veel woningen worden zelfs al verkocht, voordat ze überhaupt op de markt komen. Het is dus lastig om er als eerste bij te zijn en om de woning te kunnen bemachtigen. Garantiemakelaar Reinerie zit op de eerste rij en is daarom altijd als eerste op de hoogte van het aanbod. 

Garantiemakelaar Reinerie voert tijdens het aankoopproces de onderhandelingen met de verkoopmakelaar, bekijkt realistisch hoeveel het huis waard is, controleert de koopovereenkomst van het huis, en nog veel meer. Wil je ook hier meer over weten? Neem dan snel contact op!

Heb je vragen of wil je meer te weten komen? Garantiemakelaar Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl.