Makelaardij IJsselstein

Dé makelaardij in IJsselstein: Reinerie Garantiemakelaars. Wij staan voor plezier, aandacht en kwaliteit. Naast dat we onze kernwaarden belangrijk vinden geven ze ons kantoor ook identiteit. Het gaat erom dat je je thuis voelt en een vertrouwd gevoel hebt bij de makelaar die je helpt bij de aan- of verkoop van een nieuw huis. Zo doen wij dit door te ontdekken waar jouw wensen en behoeften liggen. Jij als klant moet tevreden zijn en pas dan zijn ook wij tevreden!

Diensten bij Reinerie Makelaars IJsselstein

Vaak als mensen het woord makelaar horen, dan denken ze aan de verkoop van hun huis. Dit klopt ook, maar naast het verkopen van jouw huis, staat Reinerie Garantiemakelaars ook voor je klaar met onze andere diensten die wij aanbieden. Zo helpen we je onder andere ook graag bij de aankoop van je nieuwe woning. We treden in dit geval op als aankoopmakelaar. We gaan bijvoorbeeld mee met bezichtigingen en voeren onderhandelingen uit. Naast het verkopen en aankopen, adviseren we je ook nog over onze andere diensten:

  Huis kopen in IJsselstein

  WOZ waarde check

  Wil jij graag een gratis WOZ-waarde check van jouw woning doen? Dit kan via de Eerlijke WOZ. Doorloop een aantal stappen en kom er direct achter of jouw waarde te hoog of juist te laag is. Je kan direct bezwaar maken indien het onjuist is.

  Als huiseigenaar ontvang je elk jaar van de gemeente een WOZ-waarde van jouw woning. Deze heeft invloed op de hoogte van belastingen die betaald moeten worden. De waarde wordt elk jaar vastgesteld op basis van taxaties van omliggende en vergelijkbare woningen. 

  Contact

  Als makelaardij in IJsselstein staan we graag voor je klaar met al onze diensten. Maak het jezelf gemakkelijk en kom bij Reinerie Garantiemakelaars. Wij garanderen je dat alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.