Welkom in jouw nieuwe [t]huis aan de Benschopperweg!

Lekker ruim en comfortabel wonen in een luxe appartement op een ideale en centrale plaats in het centrum van IJsselstein. Een perfecte woonlocatie waar de rust van het wonen en de gezelligheid van de binnenstad samenkomen!

Een fraaie nieuwe invulling aan de Benschopperweg. De appartementen geven een gevoel van dorps wonen in het hartje IJsselstein. De appartementen zijn ruim van opzet en heerlijk comfortabel. Gelijkvloers wonen, goed bereikbaar vanaf de straat. Achter de appartementen is er ruim plaats voor de tuinen, daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats (mogelijkheid voor een extra parkeerplaats). Ook heeft ieder appartement een eigen buitenbergruimte.

Appartementen

De energiezuinige DRIE-KAMERAPPARTEMENTEN van circa 82-92 m² woonoppervlak zijn op de begane grond en hebben heerlijke tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Via de entree bereik je de hal, die je toegang geeft tot het woongedeelte met met open keuken. De royale woonkamer met open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vanuit de woonkamer is er middels de gang toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fontein, bijkeuken waar de elektrische CV-ketel, wasmachine en droger aansluitingen zijn gesitueerd, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel.

Bij de bouw van de ontworpen appartementen zal gebruik worden gemaakt van traditionele materialen. Het toepassen van duurzame materialen krijgt ruime aandacht. Ook worden er hoogwaardige isolatiematerialen (duurzaam en energiezuinig bouwen) toegepast. Verder wordt er veel aandacht en zorg besteed aan de detaillering, om een goede uitstraling van de woning zowel binnen als buiten te verkrijgen.

Omgeving

De locatie is aan de rand van de gezellige binnenstad van IJsselstein. Alle benodigde voorzieningen zijn vlakbij, denk hierbij aan een supermarkt, maar ook de drogist, slager en bakker zijn onder andere op loopafstand. In het centrum vind je het Fulcotheater, bioscoop en een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants met gezellige terrasjes, koffie- en wijnbars. Rond de kerstdagen wordt de grootste kerstboom van Nederland feestelijk ontstoken. Het gezellige en bruisende Utrecht ligt letterlijk om de hoek, met de tram sta je binnen 30 minuten op Utrecht Centraal.  En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

Bouw & oplevering

Start van de bouw zal beginnen wanneer 70% van de woningen verkocht is, de prognose is medio juni/juli 2022.

De geprognotiseerde oplevering is kwartaal 1 2023 en het transport zal plaatsvinden via; Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.

Verwachte servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren zullen rond € 150,- per maand zijn.

Beschikbare appartementen

Appartement 1 – € 480.000,- v.o.n.

Deze appartementen worden verkocht voor de bovenstaande vrij op naam prijzen, zonder biedingsprocedure.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.