Welkom in jouw nieuwe [t]huis aan de Prinses Irenelaan!

In de groene IJsselsteinse woonomgeving “Oranjekwartier” zullen TWEE nieuwe twee-onder-een-kap woningen gebouwd gaan worden, welke wij graag aan je laten zien! Deze prachtige woningen met elk een beukmaat van 6 meter breed, hebben aan de tuinzijde een royale leefkeuken en aan de voorzijde een ruime woonkamer. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De zolder bestaat uit een zeer grote en hoge open ruimte, die zich vrij laat indelen in bijvoorbeeld diverse extra slaap- en/of werkkamers. Achter beide woningen ligt een achtertuin op het zuidoosten. De woningen hebben elk twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De huizen zullen gasloos worden opgeleverd; er zullen zonnepanelen en een warmtepomp worden geïnstalleerd. Duurzaam wonen dus, ideaal in de huidige tijd, waarbij je niet meer afhankelijk bent van gas.

NOG ÉÉN WONING BESCHIKBAAR!

Koopsom € 795.000,- v.o.n.

Omgeving

In de nabije omgeving zijn alle benodigde voorzieningen op loopafstand te vinden. Hierbij kan je denken aan winkelcentra “De Clinckhoeff” en “Hooghe Waerd”, maar ook de 700 jaar oude historische binnenstad van IJsselstein, met stadsgracht, stadhuis, tal van fraaie huizen, kerkgebouwen, waag en een nog werkende korenmolen, is vlakbij. In het bruisende centrum vind je gezellige winkeltjes, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. Cultuur- en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd, net als sportfaciliteiten. De bekende uitvalswegen A2, A12 en A27 zijn in enkele rijminuten bereikbaar. Wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, zit je ook goed in IJsselstein. De tram naar Utrecht CS / SciencePark Utrecht en de bus zijn op steenworp afstand te bereiken. Bij ‘de Nedereindseplas’ kun je heerlijk wandelen, fietsen, vissen en zonnen. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

Specificaties

* Woonoppervlakte circa 158 m2 (exclusief berging)
* Kaveloppervlakte circa 183 – 220 m2
* Beukmaat 6 meter
* Diepte van de woning 11,3 meter
* Woonkeuken aan de tuinzijde
* Drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping
* Ruime tweede verdieping met mogelijkheid tot extra kamer(s) en/of kantoor
* Achtertuin circa 11 meter diep, op het zuidoosten
* Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
* Inclusief sanitair en tegelwerk
* Warmtepomp en zonnepanelen (conform BENG)
* Gasloos en duurzaam wonen
* Er wordt gewerkt met een gesplitste koopovereenkomst voor de grond en een aanneemovereenkomst vanuit de bouwer

Tijdlijn

1

We gaan live!

September 2022.

2

Inschrijven

Inschrijven voor bouwnummer 2 is nog mogelijk!

3

Start bouw

Prognose voor start bouw is begin 2023.

 

4

Oplevering

Prognose oplevering is voorzien in het 4de kwartaal van 2023 en het transport zal plaatsvinden via Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk.

Inschrijven & documentatie

Inschrijven kan enkel en alleen via het formulier op onze website.

De gunning is aan de verkoper.

Alle verkoopdocumentatie is op deze pagina te vinden.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.