Welkom in jouw nieuwe [t]huis aan de Prinses Irenelaan!

In de groene IJsselsteinse woonomgeving “Oranjekwartier” zal een nieuwe TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING gebouwd gaan worden, welke wij graag aan je laten zien! Deze prachtige woning met een beukmaat van 6 meter breed, heeft aan de tuinzijde een royale leefkeuken en aan de voorzijde een ruime woonkamer. Op de eerste verdieping twee zeer ruime slaapkamers en een grote badkamer. De zolder bestaat uit een hoge nok en is voorzien van twee grote slaapkamers. Aan de voorzijde wordt een dakkapel geplaatst. Uiteraard is de indeling op de verdiepingen aan te passen en zijn er zeker één of twee extra slaap-/werkkamers te creëren. Ook zijn er aansluitingen op de bovenste woonlaag om een tweede badkamer te realiseren. Achter het huis ligt een zonnige achtertuin op het zuidoosten met berging en achterom! De achtertuin en berging zijn makkelijk te bereiken vanaf de stoep/straat. TIP: Heb je al gedacht aan het uitbreiden van de schuur met dubbele deuren naar de straat, zo kan je makkelijk je fiets en/of motor stallen. Het unieke aan deze woning zijn de vele ramen die het huis een fijne lichtinval geven! De eengezinswoning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en zal gasloos worden opgeleverd; er zullen zonnepanelen en een warmtepomp worden geïnstalleerd. Duurzaam wonen dus, ideaal in de huidige tijd, waarbij je niet meer afhankelijk bent van gas.

NOG ÉÉN WONING BESCHIKBAAR!

Koopsom € 795.000,- v.o.n.

Omgeving

In de nabije omgeving zijn alle benodigde voorzieningen op loopafstand te vinden. Hierbij kan je denken aan winkelcentra “De Clinckhoeff” en “Hooghe Waerd”, maar ook de 700 jaar oude historische binnenstad van IJsselstein, met stadsgracht, stadhuis, tal van fraaie huizen, kerkgebouwen, waag en een nog werkende korenmolen, is vlakbij. In het bruisende centrum vind je gezellige winkeltjes, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. Cultuur- en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd, net als sportfaciliteiten. De bekende uitvalswegen A2, A12 en A27 zijn in enkele rijminuten bereikbaar. Wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, zit je ook goed in IJsselstein. De tram naar Utrecht CS / SciencePark Utrecht en de bus zijn op steenworp afstand te bereiken. Bij ‘de Nedereindseplas’ kun je heerlijk wandelen, fietsen, vissen en zonnen. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

Specificaties

* Woonoppervlakte circa 163 m2 (exclusief berging)
* Kaveloppervlakte circa 183 m2
* Beukmaat 6 meter
* Diepte van de woning 11,3 meter
* Woonkeuken aan de tuinzijde
* Vier zeer slaapkamers, mogelijkheid tot het creëren van extra slaap-/werkkamers
* Badkamer op de eerste verdieping, mogelijkheid tot badkamer op de tweede verdieping
* Aparte toiletruimte op de eerste etage
* Dakkapel aan de voorzijde op zolder;
* Achtertuin circa 11 meter diep, op het zuidoosten
* Twee parkeerplaatsen aan de voorzijde op eigen terrein
* Inclusief sanitair en tegelwerk
* Warmtepomp en zonnepanelen (conform BENG)
* Gasloos en duurzaam wonen

Inschrijven & documentatie

Inschrijven kan via het formulier op onze website.

De gunning is aan de verkoper.

Alle verkoopdocumentatie is bij ons op te vragen, neem contact op met ijsselstein@reinerie.nl of o30-6884455.

Start bouw september 2023.

Vraag documentatie op

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.