Verkoopmakelaar IJsselstein

Jouw droomhuis is gevonden en alle ogen zijn gericht op de nieuwe woning. Toch moet de oude woning nog verkocht worden. Hier heb je vaak geen zin in. Daarom heeft Reinerie Garantiemakelaars een verkoopmakelaar in IJsselstein voor jou. Het is namelijk een grote stap om een huis te verkopen en er komen veel dingen bij kijken. Wij raden daarom altijd aan om je te laten bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in IJsselstein

Een verkoopmakelaar zorgt ervoor dat hij of zij je ondersteunt en bemiddelt bij de verkoop van jouw huis. Het is geen verplichting om een verkoopmakelaar in handen te nemen, maar wij van Reinerie adviseren je om dit wel te doen én daarbij vindt 90% van jouw medeverkopers dat ook van belang. Het is namelijk zo dat je niet dagelijks een huis verkoopt of voor dat bedrag. Een verkoopmakelaar die komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt er tevens voor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Daarnaast, adviseert de verkoopmakelaar je op alle fronten wat te maken heeft met de verkoop van een huis.

Kosten verkoopmakelaar IJsselstein

Wanneer je een verkoopmakelaar inschakelt, betaal je courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Een verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, kan professioneel handelen en is juridisch goed op de hoogte waar jij als verkoper dit vaak niet bent.

Kopen in IJsselstein

WOZ waarde check

Als huiseigenaar ontvang je elk jaar van de gemeente de WOZ-waarde van jouw woning. De WOZ-waarde van jouw woning heeft invloed op de hoogte van de belastingen die je moet betalen. Op basis van taxaties van andere omliggende woningen stelt de gemeente de waarde elk jaar vast.

Wil jij graag weten of jouw waarde correct is? Doe dit voordat jij jouw huis gaat verkopen. Via de Eerlijke WOZ check hieronder doorloop je eenvoudig een aantal stappen om te ontdekken of jouw waarde te hoog of juist te laag is ingeschat.

Woning taxatie

Als verkoper wil je graag weten wat je kan ontvangen en de koper wilt weten hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Wil je meer informatie over de taxatie van een woning? Dan kan je ons vrijblijvend bellen op 030-6884455.

Contact

Wil je graag in contact komen met een verkoopmakelaar in IJsselstein? Reinerie Garantiemakelaars beschikt over professionals die je graag helpen! Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen.