Verkoopmakelaar Montfoort

De juiste verkoopmakelaar in Montfoort vind je bij Reinerie Garantiemakelaars. Laat je bijstaan door een verkoopmakelaar tijdens het verkopen van jouw huis. Tijdens dit proces moeten er namelijk een hoop dingen geregeld worden. Daarom neemt Reinerie dit graag uit handen voor je.

Jouw verkoopmakelaar in Montfoort

De verkoopmakelaar zorgt ervoor dat jij ondersteunt en bemiddelt wordt tijdens het proces om jouw huis te verkopen. Het is niet verplicht om een verkoopmakelaar in handen te nemen, maar 90% van jouw medeverkopers vinden het wel van belang. Als koper verkoop je namelijk niet dagelijks een huis en kom je er al gauw achter dat er veel bij komt kijken. Een verkoopmakelaar komt onder andere op voor jouw belangen als verkopen. Zo zorgt iemand er bijvoorbeeld voor dat jouw huis tegen de beste prijs verkocht wordt. Bovendien voorziet de verkoopmakelaar jou van het beste advies over het verkopen van een huis.

Kosten verkoopmakelaar IJsselstein

Wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar betaal je courtage. De kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaar een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Verkoopmakelaars hebben kennis van de markt, kunnen daarnaast professioneel handelen en zijn juridisch zeer goed op de hoogte.

Kopen in Montfoort

Naast dat je bij Reinerie terecht kan voor de verkoop van je huis, kan je ook een huis kopen. Staat jouw droomhuis in Montfoort?

WOZ waarde check

Wanneer je een koopwoning hebt, ontvang je van de gemeente de WOZ-waarde van jouw woning. De WOZ heeft invloed op de hoogte van de belastingen die betaald moeten worden. De WOZ wordt bepaald op basis van taxaties van omliggende woningen.

Wil je weten of jou WOZ-waarde correct is? Doe dan nu de check van Eerlijke WOZ. Indien deze niet klopt, kan je direct bezwaar indienen.

Woning taxatie

Om iedereen tevreden te stellen is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. De verkoper wil graag weten wat hij kan ontvangen en de koper hoeveel hij moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde.

Bij Reinerie maken wij taxatierapporten die aan alle eisen voldoen. Deze zijn objectief en sluiten volledig aan bij de marktsituatie. Wil je meer informatie over de taxatie van een woning? Dan kan je ons vrijblijvend bellen op 030-6884455.

Contact

Wil je in contact komen met een professioneel verkoopmakelaar in Montfoort? Reinerie helpt je graag om jouw huis te verkopen en je hierbij bij te staan. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.