Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Dorpsstraat 9 3433 CH Nieuwegein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.200,- p/m

Welkom bij jouw nieuwe [t]huis of werkruimte aan de Dorpsstraat 9 in Nieuwegein!

Het object wordt te koop en tevens te huur aangeboden. De vraagprijs bij verkoop bedraagt € 350.000,- kosten koper. De huurprijs is in overleg.

Het leuke aan dit pand is dat het naar wenst te gebruiken en in te delen is. De afgelopen jaren is het object in gebruik geweest als horecagelegenheid. Maar je mag en kan hier ook wonen, of wonen en werk combineren! Zo kan je bijvoorbeeld je restaurant hier vestigen, maar ook een praktijk, winkel of kantoor aan huis zijn opties. Uiteraard hoeft er niet in het object gewoond te worden.

WONEN & KOKEN
Vanuit de entree komen we in het restaurant, waar de tafels gedekt zijn. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken. Middels de trapopgang naar de eerste verdieping kom je bij de toiletten en de kantoorruimte. In de kantoorruimte bevindt zich tevens de opstelplaats van de cv-installatie en is de ruimte voorzien van een dakkapel.

SLAPEN & BADEN
Door middel van het wijzigen van de indeling, is het mogelijk om het object te verbouwen naar woonruimte. De begane grond en de eerste verdieping zijn volledig naar wens in te delen. Heb je de optie plattegronden al gezien?

BUITENLEVEN
Omdat het object momenteel niet beschikt over een buitenruimte, ben je afhankelijk van de omgeving. In de nabije omgeving zijn tal van prachtige plekje aanwezig om heerlijk te vertoeven. Denk bijvoorbeeld aan de grachten, park ‘Oudegein’, een strandje aan de rivier ‘de Lek’ of gewoon gezellig voor op een stoeltje op de stoep.

STRAATBEELD
Gelegen in een bruisende straat aan ‘Vaartsche Rijn’, in het karakteristieke dorpshart van Vreeswijk. Het object wordt omringd door gezellige terrasjes, winkels en geniet van een prachtige sfeer. Eens per week is er tevens ook een markt en er worden met kerst en koningsdag gezellige evenementen georganiseerd.

OMGEVING
Het pand ligt midden in het gezellige centrum van het oude dorp Vreeswijk, hier kun je een terrasje pakken, hapje eten, winkelen of lekker wandelen. Het stadscentrum van Nieuwegein, City Plaza, met de grote winkelketens is ca. 10 a 15 minuten met de fiets. Uitvalswegen zijn op enkele minuten rijden van de woning. Nieuwegein heeft een rijk verenigingsleven, sportvelden liggen op loopafstand van de woning, in Park Geinoord. Ben je afhankelijk van openbaar vervoer, dan ligt de woning ideaal. Er zijn zowel per bus als tram goede verbindingen. Ook voor scholen zit je in Nieuwegein goed, er is ruime keuze uit basisscholen en ook middelbare scholen zijn goed vertegenwoordigd.

LET OP:
– De huidige bestemming Vreeswijk betreft een gemengde bestemming, kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan en laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming:
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0356.BPVR2017-VA03/r_NL.IMRO.0356.BPVR2017-VA03.html#_5_Gemengd-2

HIGHLIGHTS
Het object is jaren in gebruik geweest als restaurant, maar door de dubbele bestemming is het geschikt om hier een woonhuis van te maken. De indeling is naar eigen keuze vorm te geven c.q. in te delen.

BIJZONDERHEDEN
* Beschermd stads- en dorpsgezicht;
* In de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd en de verkoopvoorwaarden van het object;
* De niet-bewoners clausule zal opgenomen worden in de koopakte;
* Oplevering: kan snel.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 106 m2
  • 87 m2

Kenmerken Dorpsstraat 9

Overdracht

Huurprijs€ 1.200,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte87 m2
Woonoppervlakte106 m2
Inhoud421 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1904
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers2

Maandlasten

Ligging Dorpsstraat 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

61.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

34%

20% NL

32%

20% NL

34%

20% NL