Ga naar inhoud

Voorstraat 6

4132 AR Vianen

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 269.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Vianen Voorstraat 6

Ben je altijd al gefascineerd geweest door het idee van je eigen winkel, kroeg of restaurant? Of ben jij op zoek naar een bijzonder plekje in hartje Vianen? Dan is dit pand waar jij naar op zoek bent!

Welkom aan de Voorstraat 6.

Het object is bestemd voor diverse bestemmingen, staat leeg en is snel op te leveren. Het is dus naar eigen gebruik in te delen.

OMGEVING
De Voorstraat is de hoofdstraat van het historische en bruisende binnenstad van Vianen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen vlakbij en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. In het centrum vind je een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. En ook de cultuur- en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Uitvalswegen zoals de A2 en A27 zijn makkelijk bereikbaar en zijn zowel Den Bosch als Utrecht in handbereik! Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer zijn er in het centrum voldoende busverbindingen.

INDELING

Entree via de Voorstraat. Royale en vrij in te delen ruimte met veel raampartijen aan zowel de Voorstraat als de Langendijk. Achterin staan momenteel een keukenblok, opstelplaats van de CV en toiletruimte. Het pand heeft royale afmetingen, aan de voorzijde is het 8.10 meter breed en circa 16 m lang.

HOOGTEPUNTEN
* Bijzonder object in hartje Vianen;
* Vrij naar gebruik in te delen;
* Royale ruimte en veel raampartijen.

BIJZONDERHEDEN
* Verwarming en warm water middels c.v.-ketel;
* Dit pand is en wordt leeg opgeleverd;
* Het object dient gemoderniseerd dient te worden;
* Het betreft een monument;
* Het object wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt (as is, where is);
* Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” van de gemeente Vijfheerenlanden op ruimtelijke plannen. Het betreft een enkelbestemming “Centrum-1”. Laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming;
* In de koopovereenkomst worden aanvullende artikelen opgenomen (ouderdom-, asbest- en loodclausule, de Meetinstructie, niet-bewonings clausule, as is where is);
* Kosten koper, eventueel voordeel overdrachtsbelasting is voor verkoper;
* Er is geen actieve Vereniging van Eigenaren;
* Oplevering kan snel.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 125 m2
  • 3.288 m2

Kenmerken Voorstraat 6

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 269.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte125 m2
Perceeloppervlakte3.288 m2
Oppervlakte winkelruimte125 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenMatig tot redelijk
Onderhoud buitenRedelijk

Ligging Voorstraat 6