Nieuwbouw in IJsselstein, alle projecten op een rij. Denk bij een [t]huis kopen ook zeker aan de nieuwbouw in IJsselstein. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw [t]huis. Bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein staan verschillende nieuwbouw projecten voor je op een rij. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw in IJsselstein helpen wij je graag verder.

Lopende projecten


De Irenelaan, IJsselstein
vanaf € 795.000,- v.o.n.

De kosten

Bij nieuwbouw in IJsselstein gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kan je naar je eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouw woning in IJsselstein. Dan wel met meer of minder werk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning in IJsselstein voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpt Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein er ook voor jou!