Nieuwbouw Ijsselstein

Ontdek alle nieuwbouwprojecten in IJsselstein op één plek. Overweeg bij het kopen van een huis zeker ook de nieuwbouwmogelijkheden in deze prachtige stad. Je kunt genieten van wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Bij Reinerie Garantiemakelaars in IJsselstein bieden we verschillende nieuwbouwprojecten aan. Als je interesse hebt in nieuwbouw in IJsselstein, staan wij klaar om je verder te helpen.

Lopende projecten

Momenteel geen lopende nieuwbouwprojecten

De kosten

Bij nieuwbouw in IJsselstein gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kan je naar je eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouw woning in IJsselstein. Dan wel met meer of minder werk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning in IJsselstein voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpt Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein IJsselstein er ook voor jou!