Ga naar inhoud

Eerst kopen, dan verkopen? Wij hebben het pakket voor jou

[T]huis bij... Reinerie

Wat is jouw [t]huis waard?

Nieuwbouw aan de Irenelaan NOG ÉÉN BESCHIKBAAR

Looking for expat guidance?

[T]huis bij Reinerie

[T]huis bij Reinerie Garantiemakelaars – dé partner voor het verwezenlijken van jouw droom [t]huis!

ONZE MISSIE: IEDEREEN EEN [T]HUIS, ‘omdat een huis meer is dan een stapel stenen’. Het draait allemaal om het gevoel dat een huis je geeft.

Thuis is de plek waar dromen ontstaan en herinneringen worden gemaakt. Daarom zoek je een makelaar die niet alleen bekwaam is in het verkopen van je huidige plek, maar ook begrijpt wat je zoekt in jouw nieuwe [t]huis. Wij streven ernaar je een goed gevoel te geven, omarmen jouw wensen en begeleiden je door elke stap van het proces.

Hoe bereiken we dat? Door jou te leren kennen. We willen begrijpen wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Ons doel is het allerbeste voor jou te realiseren, zodat je je ook bij ons ‘thuis’ voelt. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen wanneer je klaar bent voor je volgende stap, en samen maken we jouw dromen werkelijkheid. En alsof dat nog niet genoeg is, ondersteunen we je ook bij het realiseren van jouw financiële doelen. Of het nu gaat om het verhogen van je hypotheek voor die gedroomde verbouwing, het verduurzamen van je huis, of het bieden van een verzekering voor jouw droomplek, wij staan voor je klaar.

Reinerie Garantiemakelaars is al sinds 1984 een vertrouwd begrip in IJsselstein en omgeving. Ons kantoor staat voor plezier, aandacht, en kwaliteit – kernwoorden die voor ons van essentieel belang zijn in zowel ons leven als ons werk. Ons enthousiaste, gespecialiseerde team, gehuisvest in het hartje van IJsselstein, beschikt over uitgebreide kennis van de lokale en regionale markt en volgt de ontwikkelingen nauwlettend.

Al 40 jaar zijn wij [t]huis in aankopen, verkopen, taxeren, interieur, hypotheken en verzekeren. Reinerie Garantiemakelaars, sinds 1984, jouw vertrouwde partner in het realiseren van woonwensen.

Heb je vragen? Wij zijn er voor je. Bel, mail, app, of loop gewoon even bij ons binnen, de koffie staat klaar!

Lees meer over ons.

uitgelichte woningen