Huis verkopen in IJsselstein

Je huis verkopen in IJsselstein? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Is je gezin uitgebreid of zijn er juist onlangs kinderen het huis uit gegaan? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis in IJsselstein verkopen is een geen gek idee. En het biedt je ruimte voor nieuwe kansen en dromen. Het verkopen van een woning is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, wij zorgen er graag voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Jouw huis verkopen in omgeving IJsselstein in 4 stappen

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt dat zeker bij. Wij begeleiden de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Meer weten over het verkopen van jouw woning in deze 4 stappen? Ons verkoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met Reinerie Garantiemakelaars als jouw een makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar en onderdeel Garantiemakelaars
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,4!
 • We geven jou een realistische en objectieve blik
 • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Kosten huis verkopen IJsselstein 

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Garanties bij een huis verkopen in IJsselstein

Een huis verkopen in IJsselstein met Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein ? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein ? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of mail naar info@reinerie.nl. Wij van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan voor je klaar!

Reinerie Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een verkoopmakelaar in IJsselstein. Want wij een Garantiemakelaar! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor IJsselstein onderdeel van Reinerie, een groot netwerk in omgeving Utrecht. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Reinerie Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.