Verkoopmakelaar IJsselstein

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in IJsselstein

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar IJsselstein

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen.

WOZ-waarde check IJsselstein

Als huiseigenaar ontvang je elk jaar van de gemeente de WOZ-waarde van jouw woning. De WOZ-waarde van jouw woning heeft invloed op de hoogte van de belastingen die je moet betalen. Op basis van taxaties van andere omliggende woningen stelt de gemeente de waarde elk jaar vast. Wil jij graag weten of jouw waarde correct is? Doe dit voordat jij jouw huis gaat verkopen. Via de Eerlijke WOZ check hieronder doorloop je eenvoudig een aantal stappen om te ontdekken of jouw waarde te hoog of juist te laag is ingeschat.

Woning taxatie IJsselstein

Als verkoper wil je graag weten wat je kan ontvangen en de koper wilt weten hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Wil je meer informatie over de taxatie van een woning? Dan kan je ons vrijblijvend bellen op 030-6884455.

Team Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Ons team van verkoopmakelaars onderstaand. Ons team beschikt over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een bewezen trackrecord van succesvolle verkopen. Ze zullen nauw met je samenwerken om een effectieve verkoopstrategie te ontwikkelen die is afgestemd op je specifieke doelen, wensen en omstandigheden. Van het bepalen van de juiste vraagprijs en het opstellen van aantrekkelijke marketingmaterialen tot het onderhandelen over de beste deal en het afhandelen van de benodigde juridische documentatie, onze verkoopmakelaars zullen je door elke stap van het verkoopproces meenemen met expertise en zorg.

Meer informatie ons ons team als jouw verkoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis met Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein als jouw verkoopmakelaar? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem contact met ons op via 030-6884455 of mail naar info@reinerie.nl. Wij van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan voor je klaar!

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een verkoopmakelaar in IJsselstein. Want wij zijn een Garantiemakelaar! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor IJsselstein onderdeel van Reinerie, een groot netwerk in omgeving Utrecht. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Reinerie Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.