Verkoopmakelaar IJsselstein

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in IJsselstein

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar IJsselstein

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen.

WOZ waarde check IJsselstein

Als huiseigenaar ontvang je elk jaar van de gemeente de WOZ-waarde van jouw woning. De WOZ-waarde van jouw woning heeft invloed op de hoogte van de belastingen die je moet betalen. Op basis van taxaties van andere omliggende woningen stelt de gemeente de waarde elk jaar vast.

Wil jij graag weten of jouw waarde correct is? Doe dit voordat jij jouw huis gaat verkopen. Via de Eerlijke WOZ check hieronder doorloop je eenvoudig een aantal stappen om te ontdekken of jouw waarde te hoog of juist te laag is ingeschat.

Woning taxatie IJsselstein

Als verkoper wil je graag weten wat je kan ontvangen en de koper wilt weten hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Wil je meer informatie over de taxatie van een woning? Dan kan je ons vrijblijvend bellen op 030-6884455.

Contact

Wil je graag in contact komen met een verkoopmakelaar in IJsselstein? Reinerie Garantiemakelaars beschikt over professionals die je graag helpen! Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen.