Copaan

Met Reinerie Garantiemakelaars & Copaan vind je jouw ideale koopwoning!

Met Reinerie & Copaan vind je beter, sneller en leuker de perfect passende woning. Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem dat wij gebruiken om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn.
Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden.
Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geintegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Wat is Coopaan?

Stappen

1

Copaan aanvragen

Het slimme online zoeksysteem voor de aankoop van jouw nieuwe woningAls je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan loop je tegen beperkingen aan van de huidige, bestaande zoeksystemen. Ze leveren je in de zoektocht naar de perfecte woning te specifieke of juist te brede resultaten. Waardoor je nog steeds niet goed kunt beoordelen of de woning nu bij je past.

Voordelen van Copaan:
•Eenvoudig online al je wensen, eisen en prioriteiten vastleggen
•Direct inzicht in de beste matches, met matchingspercentage en de plus-en minpunten ten opzichte van je wensen en eisen
•Woningen worden niet uitgesloten als ze niet volledig aan je wensen voldoen
•Buurtinformatie met info over o.a. openbaar vervoer, supermarkten, scholen en andere voorzieningen
•Dagelijks (of als je wilt ieder uur) de beste matches in je mailbox
•Tips en suggesties van je makelaar, die je ook bij je online zoektocht direct kan helpen

Klinkt Copaan jou als muziek in de oren en wil jij ook graag gebruik maken van deze dienst? Neem snel contact met ons op!

2

Account instellen

Wij maken een Copaan account voor jou aan! Vanaf nu kun jij al je woonwensen in gaan voeren en gaan categoriseren. Hieronder vind je een video hoe jij je woonwensen het beste kan invullen.

Je kan niet alleen plaatsen toevoegen waar jij graag wilt wonen, maar ook wijken en buurten! Love, like of dislike jij een wijk of een bepaalde buurt? De matches worden gemaakt op basis van jouw keuze of iets een absolute voorwaarde is, iets wat je graag wil en iets wat mooi zou zijn bij de koop van een nieuwe woning.

3

[T]huizen ontvangen

Vanaf nu krijg jij realtime matches in jouw Copaan account op basis van de door jou ingevulde wensen. Komt er een nieuwe woning online met een hele hoge match, dan ontvang je direct een melding in jouw mailbox!