Taxaties in IJsselstein

Appartement met waarde vóór en na verbouwing

Pakket selecteren

Woonhuis met waarde vóór en na verbouwing

Pakket selecteren

Een taxatie in IJsselstein laat je uitvoeren door Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein . Er zijn tal van redenen om je huis te laten taxeren door deze expert op het gebied van vastgoed. Een makelaar die werkzaam is in de regio IJsselstein heeft het beste inzicht in prijzen, bouwverordeningen en andere relevante factoren. Bel meteen 030-6884455 voor een onafhankelijk taxatierapport.

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Voor meer informatie kun je met ons bellen op 030-6884455