Over ons

Bij Reinerie ben je aan het juiste adres!

“Huis wordt thuis” met Reinerie Garantiemakelaars.

U vindt ons midden in het gezellige stadscentrum van IJsselstein op de Benschopperstraat 37. Of het nu gaat om vrijblijvend advies, de verkoop van uw huis, de aankoop van uw nieuwe thuis, taxaties, nieuwbouw of om bedrijfspanden, ons team staat voor u klaar!

Reinerie Garantiemakelaars is al meer dan 25 jaar een begrip op de IJsselsteinse huizenmarkt. Ons team is uitstekend op de hoogte van de huidige situatie op de woningmarkt en kan daar dan ook feilloos op inspelen. Ervaring en kennis staan bij ons hoog in het vaandel, maar wel met de energie en het enthousiasme van een jong team.

Wij vinden het belangrijk om in goede samenspraak met u tot een mooi eindresultaat te komen. Daarom zullen wij in een persoonlijk gesprek goed luisteren naar wat uw wensen en ideeën zijn. Dit in combinatie met enthousiasme, professionaliteit en flexibiliteit zorgt voor vele lachende gezichten.

Sinds eind 2009 werken wij nauw samen met ‘Styled 2b Sold’ verkoopstyling en interieuradvies. Een bijzondere aanvulling voor onze organisatie en voor u een enorme toegevoegde waarde in het proces van de verkoop van uw woning! Styled 2b Sold zorgt voor de juiste styling van uw woning waardoor uw woning nog sneller verkocht zal worden!

Met 3 ervaren makelaars, Vivendi Financieel advies en een verkoopstylist van Styled to be Sold onder 1 dak bieden wij een bijzonder en compleet concept.

Wij gaan graag vol energie voor u aan de slag!

Bij Reinerie Garantiemakelaars helpen wij u graag.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2018 tot april 2019

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2018 tot april 2019

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2018 tot april 2019

Ons team Bij Reinerie Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Joris Moen

Commercieel binnendienst medewerker

Mark Linschooten

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Nicole Rijnders

Office Manager

Owen van de Kant

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Paola Reinerie

Directie / Kandidaat Makelaar