Bescherming, Gemak, en Onafhankelijk Advies

Bij Reinerie Verzekeringen begrijpen we dat jouw leven vol verrassingen zit, soms aangenaam en soms minder aangenaam. Voor die onvoorziene momenten bieden wij een scala aan schadeverzekeringen om jouw gemoedsrust te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar autoverzekeringen, rechtsbijstand, inboedel- en opstalverzekeringen, fietsdekking of reisverzekeringen, wij staan klaar om jou te adviseren en te begeleiden.

 

Waarom kiezen voor Reinerie Verzekeringen?

1. Vergelijken was nog nooit zo makkelijk

Bij Reinerie Verzekeringen helpen we je graag met een vrijblijvende vergelijking van jouw huidige schadeverzekeringen. Wie weet, kun je slimmer verzekerd zijn en zelfs wat geld besparen! Het enige wat je hoeft te doen, is met ons praten, en wij zorgen voor de rest.

Geen twee levens zijn hetzelfde, en daarom bieden we persoonlijk advies op maat. We luisteren naar jouw wensen en levenssituatie en adviseren je welke verzekeringen het beste bij jou passen. Met ons ben je verzekerd zoals jij dat wilt.

2. Alle Verzekeringen Onder Één Dak

Bij Reinerie Verzekeringen centraliseren we al jouw schadeverzekeringen onder één betrouwbare paraplu. Geen gedoe meer met verschillende verzekeraars – bij overlappende schades hoef je niet bij elke afzonderlijke verzekeraar aan te kloppen. Wij coördineren alles voor jou, zodat je met één aanspreekpunt al jouw vragen kunt stellen.

3. Persoonlijk Aanspreekpunt

Bij ons ben je geen nummer. Wij vinden het belangrijk dat je een vertrouwd gezicht hebt voor al jouw vragen en behoeften met betrekking tot schadeverzekeringen. Als je een nieuwe verzekering wilt afsluiten, een bestaande wilt aanpassen of als jouw levenssituatie verandert, zijn wij er om jouw wensen te begrijpen en te vertalen naar een verzekeringspakket dat perfect bij jouw leven past. De koffie staat voor je klaar, of je nu een vraag hebt of een nieuwe verzekering wilt afsluiten.

4. Schadeafhandeling zonder Stress

Schade kan altijd voorkomen en is nooit plezierig. Maar wanneer het zich voordoet, staan wij aan jouw zijde. We helpen je om te bepalen of de schade onder de voorwaarden van jouw verzekering valt en begeleiden je bij het op een juiste manier beschrijven van de schade. We zorgen ervoor dat de schade efficiënt en adequaat wordt afgehandeld.

5. Alles voor jouw [t]huis Onder Één Dak

Naast schadeverzekeringen bieden we nog veel meer. Of je nu hulp nodig hebt bij hypotheken, andere verzekeringen of zaken met betrekking tot jouw huis, zoals verkoop, aankoop en taxaties – wij hebben het allemaal onder één dak. Je kunt op ons vertrouwen voor een compleet scala aan financiële en vastgoeddiensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend vergelijk van jouw huidige verzekeringen. Kan het beter of wellicht voordeliger? Wij hebben het antwoord.

Jouw adviseur

Ricardo van der Vooren

Adviseur schadeverzekeringen particulier & Office Manager