Wij merken dat er enorm veel vraag is naar een appartement in IJsselstein. Ben jij nu al een tijdje opzoek naar een appartement in IJsselstein, en lukt het jou maar niet om jouw droomhuis te vinden? Dan helpt Garantiemakelaar Reinerie jou graag! Veel mensen kiezen voor garantiemakelaars, omdat een garantiemakelaar de klant een aantal garanties meegeeft. Maar daarover later meer! Wij durven met volle overtuiging te zeggen dat wij erg zeker van onze zaak zijn. En deze zekerheid willen wij graag aanbieden aan onze klanten!

Appartement kopen

Wanneer je een ‘onderdeel’ koopt van een groter gebouw, zoals bij een appartementencomplex, krijg je een aantal appartementsrechten. Zo ben je mede-eigenaar van het hele gebouw en heb je het recht om in jouw gekochte woning te leven. Je bent dus samen met de andere bewoners eigenaar van het hele complex. Bij een appartementencomplex gelden ook een aantal regels, waaraan iedere bewoner zich moet houden. Een van de redenen waarom veel mensen een appartement kopen, is omdat er gezamenlijke ruimtes zijn waar iedere eigenaar gebruik van mag maken. Veel appartementencomplexen hebben bijvoorbeeld een binnentuin, dakterras, sportruimte, een hal enzovoort.

Appartement huren

Niet iedereen kan en wilt in eerste instantie een appartement kopen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een appartement te huren. Een appartement huren brengt uiteraard ook een aantal voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal voor jou op een rijtje gezet:

  1. Je hebt een wettelijke huurbescherming als huurder, zo kan de verhuurder je niet zomaar uit huis zetten. Deze zekerheid vinden veel mensen erg fijn.
  2.  Als huurder kan je zelf je huurcontract op korte termijn opzeggen.
  3.  Je hebt (vaak) als huurder geen onderhoudskosten.
  4. (Vaak) heb je als huurder recht op huurtoeslag.

 Goede voorbereiding is het halve werk!

Bij het zoeken naar jouw nieuwe woning komen er veel vragen bij kijken. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om in een groene omgeving te wonen? Of wil je liever dichtbij de stad wonen? Wil je een appartement huren of wil je liever een appartement kopen? Het is dus belangrijk dat je je eerst goed voorbereid, voordat je aan koopproces gaat beginnen.

De locatie van jouw toekomstige woning moet uiteraard ook aan jouw eisen voldoen. Ben jij al een tijdje opzoek naar een appartement in IJsselstein? Geen paniek! Reinerie kijkt stap voor stap met jou naar wat jij wilt en naar wat het aanbod is.

Garantiemakelaars

Er zijn veel vragen bij het begrip: Garantiemakelaars. Garantiemakelaars is eigenlijk één groot netwerk waarbij allerlei verschillende makelaarskantoren zitten aangesloten. Garantiemakelaars werken erg duidelijk, eerlijk en enorm servicegericht. Door dit grote netwerk zit er altijd wel een garantiemakelaar bij jou in de buurt. Ben jij nog opzoek naar een goede garantiemakelaar in de omgeving van IJsselstein? Neem dan snel contact op met garantiemakelaar Reinerie!

 Een aantal garanties die garantiemakelaar Reinerie haar klant geeft zijn:

  1. Prestatiegarantie: Wij zorgen voor goede prestaties. Veel huizen vallen weg in de grote huizenmarkt, maar Reinerie zorgt ervoor dat jouw huis opvalt en dat haar klanten tevreden zijn met de geleverde resultaten.
  2. Bezichtigings Garantie: Makelaardij Reinerie is erg flexibel als het gaat om bezichtigingen. Wij werken namelijk niet met een 9 tot 5 mentaliteit. Wilt u buiten de normale kantoortijden bezichtigen? Bij Reinerie kan dat dus!
  3. Annuleringsgarantie: Met deze garantie geven wij de klant het recht dat zij ten alle tijden de samenwerking mag opzeggen.
  4. Contact Garantie: Hierbij zorgen wij ervoor dat wij 24 uur per dag beschikbaar zijn voor de klant en dat het contact met de klant soepel verloopt.
  5.  Tevredenheidsgarantie: Wij vinden het enorm belangrijk dat onze klanten blij zijn met het geleverde resultaat. Wij werken erg servicegericht en vinden goed contact met de klant erg belangrijk.

Het aanbod van appartementen in IJsselstein:

Het aanbod van appartementen in IJsselstein niet altijd even groot. De laatste paar jaren is het woningaanbod erg schaars geworden en veel starters hebben daar last van. De woningen staan voor enorm hoge prijzen op de woningmarkt en worden binnen no time weer verkocht. 

Wil je een appartement kopen of wil je liever een appartement huren? Reinerie zit altijd op de eerste rij en is er dus als eerste bij als er een appartement in IJsselstein te koop staat. Ben Ben jij benieuwd of jou droom appartement in IJsselstein nu te koop staat? Bekijk dan het aanbod op onze website. Klik hier.

Garantiemakelaar Reinerie

Wil je nog meer te weten komen? Garantiemakelaar Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl