Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Reinerie makelaars zijn deskundig en fijn om mee samen te werken. Men heeft alle tijd en zijn voor vragen altijd goed bereikbaar. Ook de terugkoppeling van doorloop fases zijn goed en prettig.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Overleg was prima. Na een tijd op Funda te hebben gestaan werd geadviseerd er even af te gaan. Daarna er weer opgezet en Mars 13 binnen 2 dagen verkocht Erg goede adviezen om je huis te etaleren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Er zaten een aantal foutjes in de presentatie van de woning wat betreft de kenmerken. Ook de volgorde van foto's en plattegronden was onlogisch. Dit is netjes opgelost, maar we moesten dit wel zelf ontdekken. De kennis van de makelaar was wel erg goed. Ook in de onderhandeling was hij erg sterk en heeft de rust bewaard. Goede afspraken gemaakt over de prijs. Overall zeer tevreden!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Owen is gewoon een aardige vent en weet waar hij het over heeft . Wij hebben het volste vertrouwen dat hij met zijn team deze opdracht goed uitvoert .

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Fijn en rustgevend contact. Duidelijke uitleg en garanties over het proces van aankoop en verkoop.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is beoordeeld met een 8,9

Bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?