Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Alles bij Reinerie is goed geregeld. Op vragen wordt snel geantwoord en zondig gehandeld. Mark begreep onze wensen goed en gaf ons de tijd bij het bezichtigen van de woning waar we gingen kijken. Ook de verkoop van onze woning is vlot en netjes verlopen. Bij de verkoop van ons huis veertien jaar geleden waren we ook zeer tevreden en nu dus weer!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Veel actuele woningmarktkennis. Vriendelijke medewerkers.De makelaars van Reinerie schakelen heel snel. En dat is fijn! Maar door het snelle schakelen vergeten ze nog wel eens de verkopers mee te nemen in het proces. Een makelaar die zeker aan te bevelen is

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Veel kennis over de woningmarkt. Vriendelijk, goed bereikbaar, allemaal kundige medewerkers. Schakelen snel in het proces, maar wij hebben hierdoor ook een paar keer meegemaakt dat de verkopers niet meegenomen worden. Wat kleine communictiefoutjes die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Wel zeker een makelaar die we zouden aanbevelen. Bedankt voor de snelle verkoop van ons huis!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is beoordeeld met een 8,9

Bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?