Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

prima van alles op hoogte gehouden geen makkelijk object om te verkopen . binnen gestelde termijn verkocht voor goede prijs . kortom uitstekende makelaar zeker aan te raden . wat zeker een aanrader was het advies van de verkoopstyliste goede adviezen en ook nog een leuk mens .

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Zeer prettig, helder en duidelijk start gesprek gehad. Afspraken worden snel gemaakt, huis stond binnen een week online. Contact tussen kantoor is prettig en acties worden snel genomen. Het is prettig dat alles te volgen is in je eigen online dossier.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Vanaf het eerste moment en gedurende het hele traject een uitstekend contact. De communicatie over en weer was plezierig en getuigde van een optimale servicegerichtheid van de makelaar. Uitstekende kennis van de regionale markt strekt tot aanbeveling.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Je wordt er goed, vriendelijk en profesioneel geholpen. Ze denken in alles met je mee. Dit is de derde keer, dat ik via, Reinerie, een huis kop en verkoopt, dus dat zegt volgens mij genieg

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Wij zijn heel tevreden. Alles was goed en precisie wat wij verwachten. Verkoop is heel snel gegaan. Ze helpen en adviezen heel goed. Wij kunnen niet klagen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Owen en collega’s hebben ons tot nu toe meer dan uitstekend geholpen. Korte lijnen en snelle terugkoppeling. Heel erg prettig!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is beoordeeld met een 8,9

Bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?