Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Reinerie is een professionele makelaar met een goede service en kennis. Zowel financieel advies als lokale kennis is aanwezig, Dit was belangrijk voor onze aankoop van een nieuw huis en onze verkoop van ons huidige huis. Een totaal pakket waarbij wij ons ontzorgd voelen. Reinerie is een drukke makelaar, dat merkten we wel, maar er was altijd tijd voor overleg. Het advies bij onze complexe aankoop was professioneel en goed.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.3

Het contact verliep redelijk soepel, er waren wel wat afspraken die uiteindelijk anders liepen. Zeer positiief waren tips bij aankoop van de nieuwe woning.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

9

Geen verbeterpunten

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

alles netjes geregeld

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Contact en bereikbaarheid van Reinerie is top. Wanneer er vragen zijn of als je ze nodig hebt staan ze direct ter beschikking. Communicatie is duidelijk en professioneel. Fijne mensen om mee samen te werken, in het bijzonder Owen. Dank jullie wel voor de goede service en ga zo door. Groetjes, Bader

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is beoordeeld met een 8,9

Bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?