Bij het vinden van jouw (t)huis, kan een garantiemakelaar erg handig zijn. Een garantiemakelaar neemt veel voor je uit handen en zorgt voor een prettig verloop.  Garantiemakelaar Reinerie biedt een aantal garanties aan haar klanten. Deze garanties zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de huizenmarkt. Daarnaast luistert garantiemakelaar Reinerie altijd goed naar haar klanten, waardoor wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de wensen van onze klant. Wij durven met volle overtuiging te zeggen dat wij erg zeker van onze zaak zijn. Deze zekerheid willen wij graag aanbieden aan onze klanten! Zoek jij nog een goede garantiemakelaar? Kies dan voor Reinerie!

Welke garanties garandeert Reinerie IJsselstein?

Garantiemakelaar Reinerie biedt vijf garanties aan:

 1. Contactgarantie: goed contact hebben met de klant is essentieel, daarom zorgen wij ervoor dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn.
 2. Prestatiegarantie: het is belangrijk dat jouw huis niet wegvalt in de grote huizenmarkt. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw huis goed opvalt en niet wegvalt!
 3. Annuleringsgarantie: dit houdt in dat je de samenwerking te allen tijde mag opzeggen.
 4. Bezichtigingsgarantie: het team van Reinerie werkt niet met een 9 tot 5 mindset. Wilt u bezichtigen buiten de kantoortijden? Dan is ook helemaal in orde!
 5. Tevredenheidsgarantie: Reinerie zorgt ervoor dat er van tevoren duidelijke afspraken worden afgesproken, zodat de einddoelen duidelijk zijn. Hierdoor komt de klant niet voor verrassingen te staan en weten de klanten precies wat zij kunnen verwachten.

‘Klant is koning’. Reinerie IJsselstein is het hier meer dan mee eens. Met deze garanties bieden wij de klant zekerheid en vertrouwen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Een (t)huis vinden of een huis verkopen is niet iets wat je alledaags doet. Voor Reinerie is dit wel een dagelijkse kost. Reinerie kijkt naar een aantal zaken, voordat de klant aan het einde van het traject iets ondertekent. Heeft het huis bijvoorbeeld een bouwkundige keuring nodig? Zijn alle documenten in orde? Wat zijn de min en pluspunten van de woning? Reinerie regelt het allemaal, zodat haar klant zich hier niet druk om hoeft te maken.

Stappenplan:

Wil jij een bestaand huis kopen? Dit zijn globaal de stappen die je gaat nemen:

 1. Goed oriënteren op de woningmarkt.
 2. Huizen bezichtigen en regelmatig een bod uitbrengen. 
 3. Bouwkundige keuring regelen.
 4. Papieren tekenen.
 5. De overdracht van de sleutels.

Wil jij een nieuwbouwwoning kopen? Dan zijn dit de stappen die jij gaat nemen:

 1. Goed oriënteren op de nieuwbouwmarkt. 
 2. Zodra je jouw droomwoning hebt gevonden sluit je een contract af.
 3. Financiën van de nieuwbouwwoning regelen.
 4. Naar de notaris om papieren te tekenen.

Wat is een garantiemakelaar?

Wij snappen dat je wellicht nog wat vragen hebt over het begrip: Garantiemakelaar. Garantiemakelaars is één groot netwerk waar allemaal makelaarskantoren bij zitten aangesloten. Zo zijn er wel 60 makelaarskantoren die zich bij dit netwerk hebben aangesloten. Hierdoor zijn wij een van de grootste makelaarsorganisaties van heel Nederland. Je kan een garantiemakelaar al snel herkennen. Zo is de dienstverlening van een garantiemakelaar erg duidelijk, eerlijk en enorm servicegericht. Kies je dus voor een garantiemakelaar? Dan kies je voor experts! Door dit grote netwerk heb je altijd wel een garantiemakelaar bij jou in de buurt. Zoek jij nog een garantiemakelaar in IJsselstein? Neem dan snel contact met ons op!

Waarom zou je jouw makelaarskantoor aansluiten bij garantiemakelaars?

De garantiemakelaars die bij dit netwerk zitten aangesloten scoren als een van de hoogste in Nederland als het gaat om verkooptransacties. Met ruim 300 werknemers en ongeveer 60 makelaarskantoren zijn wij één community en een van de grootste makelaarsorganisaties in Nederland. Wij werken nauw samen met elkaar, en verbreden elkaars kennis nog elke dag. De beste word je namelijk niet zomaar. Met een leuk en goed team behaal je de beste resultaten.

Wat zijn de behaalde resultaten van garantiemakelaar Reinerie?

Het is logisch dat jij jezelf nu afvraagt wat nou de behaalde resultaten zijn van garantiemakelaar Reinerie. Wij vinden het erg belangrijk om open en eerlijk te communiceren met onze klanten. Wij houden het dan ook niet geheim dat wij simpelweg als een van de beste presteren. Onze prestaties houden wij goed bij, zodat wij jou precies kunnen vertellen hoeveel huizen wij hebben verkocht in een bepaalde tijd. Mocht je hier meer over willen lezen? Bekijk dan de reviews op de website of neem snel contact met ons op!

Wil je nog meer te weten komen? Garantiemakelaar Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl