Een huis kopen in Montfoort? Reinerie Garantiemakelaars geeft je graag het beste advies over een huis kopen. Een huis kopen doe je namelijk niet dagelijks en er komt behoorlijk wat bij kijken. Om het proces zo goed mogelijk te doorlopen heb je de juiste makelaar nodig. Bij Reinerie Garantiemakelaars hebben we ervaring met het aankopen van nieuwbouw of een bestaande bouw. Ons team staat graag voor je klaar om voor jou een (t)huis te vinden in Montfoort.

Huis kopen in Montfoort met een aankoopmakelaar

Een huis kopen zonder makelaar kan nogal een lastige opgave zijn en anders uitpakken dan je had verwacht. Een makelaar heeft namelijk verstand van de markt en kan je op weg helpen om jouw droomhuis te vinden. Er zijn ontzettend veel makelaars, maar betrouwbaarheid, meedenken en proactief handelen spelen hierin wel een belangrijke rol en zijn eigenlijk vereisten. Toch geven deze punten je geen garantie op een positief resultaat. Bij Reinerie Garantiemakelaars durven we je garanties te geven! Wij zijn tenslotte een Garantiemakelaar. Wij zorgen op deze manier ervoor dat jij zorgeloos een huis kan kopen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen 

Met Reinerie Garantiemakelaars willen wij je ervan verzekeren dat jij vrij van zorgen een huis kan kopen. Tijdens het kopen van een huis is het lastig om objectief te blijven. Een makelaar doet dit wel. Die kijkt onder nadere naar de bouwkundige staat van het huis of verborgen gebreken. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Alle informatie over de kwaliteit en de staat van het huis worden gepresenteerd. Zo kan je tijdens het kopen van een huis een weloverwogen keuze maken.

WOZ waarde check

Wil je weten of jouw WOZ-waarde correct is? Check nu via Eerlijk jouw WOZ-waarde en kom erachter of jouw waarde te hoog of juist te laag is. Wanneer deze niet klopt, dan kan je direct bezwaar indienen.

Onze andere diensten

Niet alleen staan wij onze klanten bij tijdens het kopen of verkopen van een huis, maar bieden we veel meer dan dat. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor de juiste hypotheek keuze. In de meeste gevallen regel je een hypotheek zodra er een huis wordt gekocht. Bij Reinerie kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en kiezen dan de beste hypotheek. Wil je meer weten? Lees hier dan meer over het kiezen van een hypotheek

Verder adviseren we je ook graag over diverse verzekeringen. Tijdens het kopen van een huis zijn er namelijk een aantal verplichte verzekeringen die afgesloten moeten worden. Reinerie Garantiemakelaars helpt je graag om de juiste keuze hierin te maken.

Tot slot kan je bij Reinerie ook terecht voor het invullen van de jaarlijks belastingaangifte. Binnen ons team hebben wij professionals met ruime kennis en ervaring die jou ontzorgen in het doen van jouw belastingaangifte.

        Contact

        Wil je graag een huis kopen in Montfoort en wil je hier meer informatie over? Of heb je een vraag over onze andere diensten. Reinerie Garantiemakelaars staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.