Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Schoonhoven, maar kom je er zelf niet uit? Reinerie Garantiemakelaars helpt je graag in het aankoopproces om jouw droomhuis aan te kopen. Onze makelaars beschikken over de juiste ervaring in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Wij staan graag voor je klaar om een (t)huis te vinden in Schoonhoven.

Huis aankopen met een aankoopmakelaar

Tijdens het kopen van een huis komen er dingen bij kijken die je niet dagelijks hoort of meemaakt. Om met een aankoopmakelaar aan de slag te gaan, ben jij verzekerd van een zorgeloze aankoop. De vereisten van een makelaar zijn vaak betrouwbaarheid, effectief meedenken en proactief handelen om tot een succesvolle aankoop te komen. Bij Reinerie durven we je die garantie te geven dat een makelaar beschikt over die vereisten. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij jouw droomhuis zorgeloos kan aankopen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Het objectief blijven tijdens het kopen van een huis is één van de belangrijkste dingen. Vaak ben je dit als koper niet en kijk je naar de uitstraling van een huis. Een garantiemakelaar kan dit makkelijker. Er wordt onder andere gekeken naar de bouwkundige staat van een huis of bepaalde gebreken die zich voordoen. Zo zorgen we ervoor dar jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast wordt alle informatie gepresenteerd om als koper de juiste keuze te maken.

WOZ waarde check

Eenvoudig kijken of jouw WOZ-waarde correct is. Doe de gratis check via Eerlijk WOZ. Zo kom je erachter of jouw waarde te hoog is of te laag. Zo voorkom je dat je te veel belasting betaalt. Je kan meteen bezwaar indienen als jouw WOZ niet klopt.

Onze andere diensten

Binnen Reinerie Garantiemakelaars hebben we diverse diensten waarvoor je terecht kan. Zo geven we je graag advies over de juiste hypotheek keuze. We gaan dan samen in gesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en dan een hypotheek te kiezen.

We kunnen je ook alles vertellen over verzekeringen tijdens het kopen van een huis. En ten slotte helpen we je graag met het doen van je jaarlijkse belastingaangifte. Onze professionals hebben de kennis en ervaring om dit van je over te nemen.

        Contact

        Huis te koop in Schoonhoven en wil je hier graag hulp bij? Onze makelaars begeleiden je graag in het gehele aankoopproces. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Waarbij kunnen we jou helpen?