Je huis verkopen in Benschop. Reinerie Makelaars beschikt over een team van professionals die jou graag begeleiden in het verkoopproces. Een huis verkopen doe je namelijk niet dagelijks. Het kan zijn dat je huidige woning nu echt te klein is geworden of je liever een grotere tuin wil. Wij bieden jou de ruimte en geven je nieuwe kansen. Bij het verkopen van een huis komen vele aspecten bij kijken, daarom neemt Reinerie Garantiemakelaars graag jouw zorgen uit handen.

De verkoop van jouw huis

Je huis verkopen in Benschop lijkt vrij eenvoudig, maar het daarna succesvol verkopen kan nog eens een uitdaging zijn. Uiteraard wil je de beste prijs in combinatie met goede voorwaarden voor je huis krijgen. Het team van Reinerie helpt je hier graag bij! Onze ervaren makelaars zorgen onder andere dat je huis verkopen in Benschop soepel verloopt. Hiervoor doorlopen we een aantal stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Kopen in Benschop

Niet alleen kan je bij Reinerie Garantiemakelaars terecht voor het verkopen van je huis in Benschop, maar ook voor het kopen van een nieuw huis. Ook tijdens het kopen van een huis komt er veel bij kijken. Bijvoorbeeld het doorlezen van papierwerk of een hypotheekaanvraag regelen. Er zijn veel dingen om aan te denken en daarom staan de professionele makelaars van Reinerie voor je klaar tijdens het gehele proces.

WOZ waarde check

Check of jouw WOZ-waarde correct is. Doe dit via onderstaande check van eerlijk WOZ. Doorloop een aantal stappen en kom er eenvoudig achter of jouw WOZ te hoog is of te juist te laag. Wanneer je dit weet kan je bezwaar maken indien dit niet klopt.

Je WOZ-waarde heeft invloed op belastingen die je moet betalen. Dit wordt bepaald op basis van taxaties van omliggende huizen. De gemeente stuurt elk jaar jouw WOZ-waarde. Doe de check nu gratis hieronder.

Onze andere diensten

Reinerie is actief in omgeving Benschop. Wij geven advies over het kopen en verkopen van een huis, maar daarnaast bieden wij ook nog andere diensten.

Zo kun je ook bij ons terecht voor advies over de juiste hypotheek keuze. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en kiezen de beste hypotheek. Meer informatie over de juiste hypotheekkeuze, lees je op deze pagina.

Daarnaast geven we ook advies over verzekeringen. Denk hierbij aan informatie over onder andere schadeverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Tot slot kunnen we je ook van dienst zijn bij het invullen van de jaarlijks belastingaangifte. Binnen Reinerie beschikken we over de juiste kennis en ervaring waarin wij jou kunnen ontzorgen in het doen van de belastingaangifte.

    Contact

    Wil je graag jouw huis verkopen in Benschop maar weet je niet precies hoe dat te werk gaat? Wij zijn je graag van dienst! Neem eenvoudig contact met ons op. Ook voor onze andere diensten kan je bij ons terecht.