Huis verkopen Hoef en Haag

Wil jij graag jouw huis verkopen in Hoef en Haag, omdat deze bijvoorbeeld te klein is of je wilt misschien een grotere tuin? Dan is dit mogelijk met de hulp van Reinerie Garantiemakelaars. Wanneer je jouw huis gaat verkopen biedt het ruimte voor nieuwe dromen. Bij de verkoop van een woning komen vele aspecten kijken. Om jou zo goed mogelijk te kunnen bijstaan, biedt Reinerie Garantiemakelaars volledige begeleiding in het verkoopproces. Vanaf de presentatie tot de afhandeling nemen we graag alle zorgen uit jouw handen.

De verkoop van jouw huis

Het is vrij eenvoudig om een huis te koop te zetten, maar om het succesvol te verkopen kan nogal een uitdaging zijn. Uiteraard wil je de beste prijs krijgen voor je huis met goede voorwaarden. Onze ervaren makelaars bij Reinerie helpen je hier graag bij en zorgen ervoor dat de verkoop van jouw huis in Hoef en Haag zorgeloos verloopt. Hiervoor doorlopen we een aantal stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer weten over het verkopen van jouw huis in Hoef en Haag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6884455, te mailen naar info@reinerie.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Kopen in Hoef en Haag

Naast dat Reinerie Garantiemakelaars voor je klaarstaat om jouw huis te verkopen, kan je bij ons ook terecht om een mooi huis te kopen. Ook tijdens dit proces staan onze makelaars graag voor je klaar. Onder andere voor het doorlezen van papierwerk of de hypotheekaanvraag.

WOZ waarde check

Bekijk of jouw WOZ-waarde correct is. Via onderstaande check van Eerlijk WOZ kan je eenvoudig een aantal stappen doorlopen om erachter te komen of jouw waarde te laag of te hoog is. Je kunt daarbij ook bezwaar maken en indienen wanneer dit niet klopt.

De WOZ-waarde heeft invloed op belastingen die betaald moeten worden. Dit wordt bepaald op basis van taxaties van omliggende huizen. De gemeente stuurt elk jaar jouw WOZ-waarde. Doe de check nu gratis hieronder.

Onze andere diensten

Reinerie Garantiemakelaars is dé professionele makelaar in jouw omgeving. Niet alleen geven wij advies over het verkopen of kopen van een huis, maar nog vele meer dan dat. Je kan bij ons terecht voor onder andere advies over de juiste hypotheek keuze. We kijken samen naar jouw persoonlijke situatie en kiezen hiervoor de beste hypotheek. Lees meer over het kiezen van een hypotheek

Verder helpen we je ook graag met de juiste keuze over verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een schadeverzekering.

Tot slot kunnen we je ook van dienst zijn bij het invullen van de jaarlijks belastingaangifte. De professionals van Reinerie hebben ruime kennis en ervaring en ontzorgen graag in jouw belastingaangifte.

    Contact

    Wil je graag meer informatie over het verkopen van jouw huis of onze andere diensten? Reinerie Garantiemakelaars helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.