Is je huis te groot geworden of juist te klein? Of wil je nu toch echt een tuin in plaats van dat leuke balkon? Je huis in IJsselstein verkopen is helemaal geen gek idee! Het biedt jou ruimte voor nieuwe kansen en dromen. Bij de verkoop van een woning komen veel aspecten kijken, zoals het regelen van een taxatie of het inschakelen van een makelaar. Reinerie Garantiemakelaars beschikt over een team van professionele makelaars die je volledig kunnen begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, wij nemen graag jouw zorgen uit handen.

De verkoop van jouw huis

Het te koop zetten van een huis lijkt vrij eenvoudig, maar je huis succesvol verkopen kan een echte uitdaging zijn. We begrijpen dat je natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden wilt krijgen voor je huis. Het team van Reinerie Garantiemakelaars helpt je hier graag bij! Onze ervaren makelaars zorgen ervoor dat de verkoop van jouw huis in IJsselstein soepel en zorgeloos verloopt. Dit doen we door de volgende stappen te doorlopen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer weten over het verkopen van jouw huis in IJsselstein? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6884455, te mailen naar info@reinerie.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Kopen in IJsselstein

Naast dat je bij Reinerie Garantiemakelaars terecht kan voor het verkopen van jouw huis, kan je ook terecht voor de aankoop van een huis. Dit kan een langdurig proces zijn. Er moeten onder andere veel dingen geregeld worden. Bijvoorbeeld het doorlezen van papierwerk, een hypotheekaanvraag of verzekeringen die afgesloten moeten worden. Ons team bestaat uit professionele makelaars die jou tijdens dit gehele proces kunnen begeleiden.

WOZ waarde check

Wil je checken of jouw WOZ-waarde correct is? Dan kan je dit doen via de onderstaande check van Eerlijk WOZ. Door een aantal stappen te doorlopen kom je er eenvoudig achter of jouw waarde te laag of te hoog is. Je kunt daarbij ook bezwaar maken en indienen wanneer dit niet klopt.

Wat is de WOZ-waarde?

Als huiseigenaar ontvang je elk jaar van gemeente de WOZ-waarde van jouw woning. Deze heeft invloed op de hoogte van de belastingen. Elk jaar wordt de waarde vastgesteld op onder andere taxaties van andere omliggende woningen.

Waarom WOZ-waarde checken?

Wanneer jouw woning te hoog wordt ingeschat kan het zijn dat je teveel belasting moet betalen. Echter, kan dit ook nadelig zijn als een woning te laag wordt ingeschat. Als jij jouw woning wilt verkopen, dan wil je natuurlijk niet dat deze te laag wordt ingeschat. Doe daarom hieronder de gratis WOZ Check!

Onze andere diensten

Reinerie Garantiemakelaars is dé professionele makelaar in IJsselstein en omgeving. Wij geven niet alleen advies over het verkopen of kopen van een huis, maar bieden ook nog andere diensten.

Zo kun je ook bij ons terecht voor advies over de juiste hypotheek keuze. We doen dit door te kijken naar jouw persoonlijke situatie en wat hier het beste bij past. Wil je meer weten over een hypotheek? Alle informatie lees je op deze pagina.

Daarbij kunnen we je ook advies geven over verzekeringen. Je kunt hierbij denken aan informatie over een schadeverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Tot slot kunnen we je ook van dienst zijn bij het invullen van de jaarlijks belastingaangifte. De professionals van Renerie hebben ruime kennis en ervaring. Ze ontzorgen je graag in jouw belastingaangifte. Overigens voorkom je zo een boete als je het laat invullen door een van onze professionals.

    Contact

    Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je een huis verkopen of kopen? Wij zijn je graag van dienst! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.