Wil jij graag jouw huis verkopen in Lopik? Reinerie Garantiemakelaars begeleiden jou graag in het verkoopproces met behulp van onze professionele makelaars. Een huis verkopen is niet iets wat je dagelijks doet. Vaak spelen grote factoren een rol, zoals een grotere tuin willen of extra kamers. Bij ons geven we je graag de ruimte om je wensen te verwezenlijken. Wij nemen daarom graag jouw zorgen uit handen!

De verkoop van jouw huis

Heb jij een mooie woning op het oog, maar moet je eerst nog jouw huis verkopen in Lopik? Reinerie helpt je graag bij het kopen en verkopen van jouw huis. Het succelvol verkopen kan een uitdaging zijn. Uiteindelijk wil je de beste prijs voor je huis krijgen onder goede voorwaarden. Ons team helpt je graag om dit te realiseren. Bovendien zorgen we ervoor dat de verkoop soepel verloopt. Om het succesvol te laten slagen, doorlopen we een aantal fases: :

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Kopen in Lopik

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een huis, maar ook voor het verkopen van een huis in Lopik. Ook in dit proces komt er veel bij kijken. Onder andere het regelen van een hypotheek of het doorlezen van diverse papierwerk. Zo zijn er nog een aantal aspecten om aan te denken en daarom staan de professionele makelaars van Reinerie voor je klaar.

WOZ waarde check

Je kan nu bekijken of jouw WOZ-waarde correct is. Via de onderstaande check van Eerlijk WOZ doorloop je gemakkelijk een aantal stappen en kom je snel erachter of jouw WOZ te hoog of te laag is. Je kan dan bezwaar maken indien dit niet klopt.

De WOZ-waarde heeft invloed op de belastingen die betaald moeten worden. Het bedrag wordt bepaald op basis van taxaties van andere omliggende woningen. Dit wordt gedaan door de gemeente en die stuurt elk jaar jouw WOZ-waarde.

Onze andere diensten

Bij Reinerie Garantiemakelaars kan je ook terecht voor andere diensten. Naast het adviseren over de verkoop van jouw huis of het kopen van een nieuw huis, bieden wij ook advies over de hypotheek keuze, verzekeringen en belastingaangifte. Hieronder geven we je kort informatie over onze overige diensten:

 • Hypotheek: Reinerie kijkt naar jouw persoonlijke situatie en helpt je de beste hypotheek te kiezen. Wil je meer weten over de juiste hypotheek? Lees dan verder op deze pagina;
 • Verzekeringen: we geven je advies over diverse soorten verzekeringen, zoals een schadeverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Belastingaangifte: heb jij altijd moeite om je eigen belastingaangifte te doen? Bij Reinerie beschikken we over de juiste kennis en nemen we dit graag uit handen voor je.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen doen? Bekijk al onze diensten en laat ons helpen!

    Contact

    Wil jij graag je huis verkopen in Lopik of heb je een vraag over een andere dienst? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn je graag van dienst!