Makelaar Lopik

Bij Reinerie Garantiemakelaars beschikken wij over professionele makelaars in Lopik en omgeving. Wij werken met plezier, maar in combinatie met de juiste aandacht en kwaliteit voor iedereen. Onze kernwaarden zijn belangrijk voor ons, omdat deze een identiteit zijn van ons kantoor. Wij stralen een vertrouwd gevoel uit om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt bij het kopen van een nieuwe woning of het verkopen van jouw huis. Wij luisteren naar jouw wensen en ontdekken wat jij belangrijk vindt. Onze makelaars bij Reinerie hebben al vele mensen geholpen in de regio Lopik en zo helpen wij jou ook graag! Kortom, als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Huizen te koop in Lopik

In Lopik worden regelmatig nieuwe huizen te koop gezet. De verkoopprijs van de huizen kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de staat van een woning of het aantal vierkante meters. Een makelaar helpt je om te kijken of de woning wel het waard is voor die prijs. Het kan zijn dat er op dit moment geen aanbod is van woningen in Lopik. Er kan altijd contact met je opgenomen worden, zodra er een woning is dat aansluit op jouw wensen en past binnen jouw budget. Ben je benieuwd naar ons woningaanbod? Bekijk deze hier.

Kopen in Lopik

Een woning kopen

Een huis kopen doe je niet dagelijks en is niet zo geregeld. Er komen veel dingen bij kijken. Bij Reinerie zorgen we ervoor dat je begeleidt wordt in het gehele aankoopproces. Wij doorlopen hiervoor vier stappen:

1. Voorbereiding en onderzoek

Allereerst is het een klus om een woning te vinden. De huizenmarkt is erg populair en de prijzen zijn aan het stijgen. Wij helpen je graag om een passend huis voor je te vinden dat voldoet aan jouw wensen. Al onze makelaars zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Lopik. Bovendien hebben zij kennis van de huizenmarkt en jarenlang ervaring.

2. Bezichtigen en vergelijken 

Wanneer je een geschikte woning hebt gevonden, dan plannen we een bezichtiging in. De makelaar helpt je dan om het huis te beoordelen. Zijn er bijvoorbeeld mankementen of wordt er een redelijke prijs voor gevraagd? De makelaar zorgt ervoor dat de details niet gemist worden.

3. Onderzoek en onderhandelen

Als het zover is dat je een woning gaat kopen, dan gaan wij aan de slag om meer informatie te winnen over het huis. We kijken onder andere naar vergelijkbare woningen die al recentelijk verkocht zijn. Ook kan de makelaar vragen naar de onderhoudsstaat van het huis, zodat jij als koper niet voor verrassingen komt te staan wanneer je het huis al gekocht hebt.

4. Overdracht en na de verkoop 

Ten slotte, kan jij jouw droomhuis aankopen en richten wij ons op de afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat het koopcontract wordt opgesteld en wij controleren het document zodra dit is opgesteld door de verkopende makelaar. Ook ná de koop staan wij voor je klaar, mocht je hulp nodig hebben!

WOZ waarde check

De WOZ-waarde van jouw woning heeft invloed op de belastingen die je moet betalen. Je ontvangt van de gemeente elk jaar de WOZ-waarde. Deze wordt bepaald op basis van taxaties van andere omliggende woningen.

Wil je graag weten of jouw waarde correct is? Je kan dit checken via de Eerlijk WOZ. Je kan eenvoudig de stappen doorlopen om te ontdekken of jouw waarde te hoog of juist te laag is ingeschat. Vervolgens kan je via Eerlijke WOZ bezwaar maken indien het onjuist is.

Andere diensten bij Reinerie Garantiemakelaars

Reinerie Garantiemakelaars is dé aankoop- en verkoopmakelaar in omgeving Lopik. Daarnaast bieden wij ook andere diensten en geven je hier graag het beste advies over:

  • Hypotheken

Een hypotheek moet geregeld worden wanneer je een huis gaat kopen. Er zijn vele soorten hypotheken bij verschillende banken. Reinerie adviseert welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Wil je graag meer weten over het afsluiten van een hypotheek? Op deze pagina kan je er meer over lezen.

  • Verzekeringen

Ook zijn er een aantal verzekeringen die afgesloten moeten worden, zoals een schadeverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Verder is een overlijdensverzekering ook iets wat afgesloten moet worden. Wellicht zou je hier niet aan denken in eerste instantie, maar dit wel belangrijk is.

  • Belasting

Wij helpen je graag om jaarlijks een belastingaangifte te doen. Laat het afhandelen door professionals, zodat je er niet naar om hoeft te kijken. Bovendien voorkom je op deze manier een boete wanneer je het helemaal niet doet!

Contact

Reinerie Garantiemakelaars helpt je graag aan een makelaar in Lopik of omgeving. Voor al onze diensten kan je contact met ons opnemen, dan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn je graag van dienst en helpen je naar de zoektocht van een nieuw huis!