Makelaar Montfoort

In de omgeving Montfoort beschikken wij over een professioneel team van makelaars. Wij werken met de juiste aandacht voor iedereen en kwaliteit. Dit doen wij in combinatie met plezier om ervoor te zorgen dat jij het beste gevoel ervaart tijdens het kopen of verkopen van jouw woning. Wij luisteren naar jouw wensen en ontdekken graag wat jij belangrijk vindt. Onze makelaars van Reinerie hebben al vele mensen geholpen in de regio Montfoort. Dus, ben jij op zoek naar een makelaar in Montfoort? Dan zit je bij Reinerie Garantiemakelaars aan het juiste adres! Wij zijn tevreden als jij dat ook bent!

Huizen te koop in Montfoort

Regelmatig komt er een nieuw aanbod van koophuizen in de regio Montfoort op onze website. Een makelaar die helpt om onder andere te kijken hoe de staat van de woning is en of de vraagprijs er wel toe doet. Het kan ook zijn dat er op het moment dat je op zoek bent naar een woning in Montfoort, er helaas geen koophuizen staan. Geen paniek, wij kunnen ervoor zorgen dat we contact met je opnemen zodra er iets op de markt komt wat aansluit op jouw wensen en binnen jouw budget. Houdt ons woningaanbod in de gaten op deze pagina.

Kopen in Montfoort

Een woning kopen

Wanneer je een huis gaat kopen, vraagt dit om voorbereiding, geduld en tijd. Je koopt een huis namelijk niet dagelijks. Onze makelaar in Montfoort helpt je graag om je tijdens het gehele aankoopproces te begeleiden:

1. Voorbereiding en onderzoek

Allereerst moet je goed onderzoeken wat je wilt, wat je kan kopen en voorbereiden wat je hier allemaal voor moet doen. Reinerie Garantiemakelaars ondersteunt je hierin. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de huizenmarkt en hebben jarenlang ervaring. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren.

2. Bezichtigen en vergelijken 

Zodra je een geschikte woning gevonden hebt, wordt er een bezichtiging ingepland. Als makelaar staan we voor je klaar om het huis te beoordelen. Zijn er bijvoorbeeld voordelen verbonden aan de woning of juist ook nadelen? De makelaar adviseert je dan wat het beste is om te doen.

3. Onderzoek en onderhandelen

Is het dan zover? Je gaat een woning kopen en wilt alles rond hebben. Wij gaan voor je aan de slag om meer informatie winnen, zoals het kijken naar vergelijkbare woningen die recentelijk verkocht zijn. Verder kan de makelaar zich interesseren in de onderhoudsstaat van de woning. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

4. Overdracht en na de verkoop 

Uiteindelijk vindt dan de overdracht plaats en kan jij genieten van een nieuw huis! Wij richten ons op de afhandeling van het gehele proces, zoals het opstellen van het koopcontract en het controleren van documenten. Zelfs na de koop staan wij voor je klaar!

WOZ waarde check

Wil jij graag een WOZ-waarde check doen? Je kan gratis controleren of jouw waarde correct is via de Eerlijk WOZ. Doorloop eenvoudig de stappen om te ontdekken of jouw waarde te hoog of te laag wordt ingeschat. Daarna kan je ook via Eerlijke WOZ bezwaar maken indien dit onjuist is.

Een WOZ-waarde heeft invloed op de belastingen die jij moet betalen. Deze wordt bepaald op basis van taxaties van andere omliggende woningen die al verkocht zijn.

Andere diensten bij Reinerie Garantiemakelaars

Reinerie Garantiemakelaars is dé makelaar in Montfoort. Naast advies over het kopen en verkopen van jouw huis, bieden wij ook andere diensten. Wij geven regelmatig advies over de hypotheek keuze. Wanneer je een huis gaat kopen, moet je een hypotheek regelen. Reinerie adviseert welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Voor meer informatie lees hier verder.

Verder moeten er verzekeringen afgesloten worden tijdens het kopen van een huis. Er zijn een aantal verzekeringen die verplicht zijn, waar je in eerste instantie niet aan zou denken, maar wel van belang zijn. Wij adviseren je hierin en geven aan wat het beste is in jouw situatie.

Tot slot zijn wij je ook graag van dienst bij de jaarlijkse belastingaangifte. Sommige mensen vinden dit nog erg lastig of vergeten het wel eens. Laat je aangifte afhandelen door professionals, zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.

        Contact

        Reinerie Garantiemakelaars helpt je graag aan een makelaar in Montfoort of omgeving. Voor al onze diensten kan je contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar naar de zoektocht van een nieuw droomhuis of het verkopen van jou woning. Ook voor onze andere diensten kan je bij ons terecht.