Onze aanpak

Van eerste (kosteloos) gesprek tot afsluiten hypotheek

Oog voor uw persoonlijke situatie, doelen en wensen. U wilt uw leven inrichten op de manier waarop u dat het prettigst vindt. Wim Rietveld luistert naar uw behoeften en dromen, vraagt door en adviseert vervolgens onafhankelijk over de mogelijke opties. Zo krijgt u een dienst die is afgestemd op uw leven. Ook als het even minder gaat.

Reinerie Hypotheken is onafhankelijk. We werken dan ook provisieloos voor hypotheken en een groot deel van de verzekeringen. Doordat we advies en bemiddelingskosten transparant bij u in rekening brengen, weet u precies waarvoor u betaalt.

Onze investering

Wij geloven in onze toegevoegde waarde. Daarom investeren wij graag in onze klanten. Het eerste gesprek is bij Reinerie hypotheken daarom altijd kosteloos. We zijn namelijk van mening dat u eerst vertrouwen moet krijgen dat wij uw financiële vraagstuk voor u kunnen oplossen. Pas dan kunt u een bewuste keuze maken om met ons in zee te gaan. Wederzijdse openheid staat centraal in de samenwerking met onze klanten.

Particulier én zakelijk

Reinerie helpt zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor beide groepen hebben we financieel specialisten in huis.

Financiële rapportages

Naast hypotheken en verzekeringen verzorgt Reinerie Hypotheken ook financiële rapportages. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in uw huidige financiële situatie en in de toekomst. Daarbij houden we rekening met verschillende mogelijke scenario’s die kunnen voorkomen in verschillende stadia van uw leven.