Er wordt erg veel gegoogeld naar: te koop Vianen’. Hierop baseren wij dat er veel vraag is naar het woningaanbod in Vianen. Een huis kopen is niet altijd even makkelijk, vooral niet als je geen goede makelaar hebt die jou hiermee helpt. Garantiemakelaars kunnen jou erg goed helpen bij het vinden van jouw droom (t)huis. Zo kunnen zij jou garanderen:

  • Contact Garantie: Wij zorgen ervoor dat wij 24 uur per dag beschikbaar is en dat het contact met de klant soepel verloopt.
  • Prestatiegarantie: Wij zorgen ervoor dat jouw huis niet wegvalt tussen de grote huizenmarkt en dat onze klanten erg tevreden zijn met het resultaat.
  • Annuleringsgarantie: Hierbij geven wij de klant de garantie dat zij te allen tijde de samenwerking mag opzeggen.
  • Bezichtigings Garantie: Wilt u buiten de normale kantoortijden bezichtigen? Bij Reinerie kan dat! Wij werken namelijk niet met een 9 tot 5 mentaliteit!
  • Tevredenheidsgarantie: Wij zorgen ervoor dat onze klanten door middel van goede communicatie tevreden is over het eindresultaat. Wij vinden het erg belangrijk om servicegericht en eerlijk te werk te gaan. Zo komen zowel wij als de klant niet voor verrassingen te staan.

Welke stappen moet je ondernemen bij het kopen van een huis? Wat staat er te koop in Vianen? En hoe verloopt het kooptraject zo soepel mogelijk? Wij hebben hier globaal een aantal stappen voor jou beschreven die jouw enorm gaan helpen bij de zoektocht naar van jouw nieuwe (t)huis!

Stap 1: Naar wat voor soort woning ben je opzoek? Als allereerst is het heel belangrijk om te weten waar je precies opzoek naar gaat. Ben je opzoek naar een huurhuis, een bestaande woning of juist naar een nieuwbouwwoning? Zodra je precies weet wat je wilt, kan je globaal gaan kijken naar het aanbod op de markt!

Stap 2: Tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen! Garantiemakelaars kunnen jou enorm veel tijd en geld besparen. Je vergroot daarnaast enorm jouw kansen op de woningmarkt. Makelaardij Reinerie helpt jou graag met het vinden van jouw droomwoning! Wil je meer te weten komen over ons? Neem dan snel contact met ons op of neem een kijkje op onze website!

Stap 3: Tijd om te bieden en te onderhandelen! Heb je nou eindelijk jouw droomwoning gevonden na tientallen bezichtigingen en open huizen? Dan wil jij er natuurlijk als eerste bij zijn. Het biedings- en onderhandelproces is niet niks en er komen veel zaken bij kijken. Een goede makelaardij kan hierbij heel handig zijn. Makelaardij Reinerie heeft door de jaren heen enorm veel kennis en ervaring opgedaan.

Stap 4: Tijd om je voorlopige koopcontract te tekenen. Yes! Je hebt jouw droomwoning kunnen bemachtigen. Gefeliciteerd! Nu is het tijd om je voorlopige koopcontract te ondertekenen. Hier worden alle afspraken in verwerkt en krijg zowel jij als de verkoper een aantal dagen bedenktijd (alleen als dat is afgesproken uiteraard).

Stap 5: Naar de hypotheekadviseur en de notaris! Bij deze stap kijk je samen met je hypotheekadviseur naar jouw situatie, hoeveel je wilt gaan lenen en wat voor soort hypotheek bij jou past. Zodra de hypotheek helemaal rond is, moet je naar jouw gekozen notaris om de koopakte te ondertekenen. Zodra dit allemaal geregeld, krijg jij de sleutels van jouw nieuwe huis!

Hoeveel is mijn huis waard?

Het is erg belangrijk om te weten hoeveel je huis waard is. Maar hoe bereken je dat nou? Dat wordt op meerdere manieren gedaan. Zo kun je jouw huis laten taxeren door jouw gekozen makelaardij. Veel mensen kiezen hiervoor, omdat het een realistisch beeld oplevert. Wil je het liever globaal en meteen weten? Dan kan je heel gemakkelijk bij ons op de website een WOZ-waarde check doen. 

 

Dé gouden tips om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen:

  • Plaatst foto’s op meerdere social media kanalen en/of andere platformen, waar de ruimte netjes en goed te zien is. Ook helpt het om veel licht te gebruiken, daardoor oogt de ruimte groter.
  • Ruim je rommel op en fotografeer de pluspunten van het huis. Het is uiteraard ook heel erg belangrijk dat er geen troep en viezigheid te zien is op de foto’s.
  • Zorg ervoor dat de potentiële koper een warm gevoel van je huis krijgt. Zet dus een leuk bloemetje neer en/of wat andere accessoires.
  • Groen in een ruimte straalt frisheid uit. Dit is natuurlijk fijn om te zien als je een eventuele woning wilt kopen.
  • Verplaats jezelf in de potentiële koper en denk na wat hij/zij graag terug zou willen zien op de foto’s. Zodra je dat weet, pas je dat uiteraard toe!

Wil je nog meer te weten komen? Reinerie wil jou daar graag bij helpen. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6884455 of stuur een mail naar: info@reinerie.nl