Je hebt wellicht al een nieuwe woning of nog niet, maar wil wel jouw oude woning verkopen. Hier moeten vele dingen voor geregeld worden en daarom neemt Reinerie Garantiemakelaars dit voor jou uit handen. Wij beschikken over de juiste verkoopmakelaar in Lopik. Omdat er veel dingen bij komen kijken, raden wij je altijd aan om je te laten bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in Lopik

De verantwoordelijkheid van een verkoopmakelaar is voornamelijk ervoor te zorgen dat hij of zij jou ondersteunt en bemiddelt bij de verkoop van jouw huis. Het is niet verplicht om een verkoopmakelaar in handen te nemen, maar wij adviseren je dat wel te doen. Bovendien vindt 90% van jouw medeverkopers dat ook van belang. Je verkoopt niet dagelijks een huis en er komt veel bij kijken. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en wilt ervoor zorgen dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Daarnaast, voorziet de verkoopmakelaar je van het beste advies met betrekking tot de verkoop van een huis.

Kosten verkoopmakelaar IJsselstein

De kosten voor een verkoopmakelaar bestaat uit courtage. In de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Zij hebben kennis van de markt, kunnen professioneel handelen en zijn juridisch altijd op de hoogte van de nieuwste wetten. Verkopers zijn dit niet vaak.

Kopen in Lopik

WOZ waarde check

Iedere huiseigenaar met een koopwoning ontvang van de gemeente de WOZ-waarde van de woning. Deze heeft invloed op de hoogte van de belastingen die je moet betalen. Op basis van taxaties van andere omliggende woningen wordt de WOZ vastgesteld.

Bekijk nu of jouw waarde correct is met de check van Eerlijke WOZ. Doorloop de stappen en ontdek of jouw waarde te hoog of te laag is. Zo kan je ook meteen bezwaar indienen mocht dit niet kloppen.

Woning taxatie

Je wil graag weten wat je kan ontvangen als verkoper en als koper hoeveel je moet betalen. Om iedereen tevreden te stellen is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde.

Reinerie Garantiemakelaars maakt taxatierapporten die aan alle eisen voldoen. Ze zijn objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Wil je meer informatie over de taxatie van een woning? Dan kan je ons vrijblijvend bellen op 030-6884455.

Contact

Wil je graag een verkoopmakelaar in Lopik die jou kan helpen om jouw huis te verkopen? Reinerie beschikt over de juiste professionals. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.