Zenderpark

De wijk Zenderpark beschikt over alle benodigde voorzieningen, denk hierbij aan een supermarkt, scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast tref je aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid. Verder ligt op enkele minuten fietsafstand het historische stadscentrum van IJsselstein. In het centrum vind je een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. En ook de cultuur en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Rond de kerstdagen word jaarlijks de grootste kerstboom van Nederland feestelijk ontstoken. Ook biedt de stad veel sport- en recreatiemogelijkheden. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. Vlakbij scholen en de uitvalswegen A2/A12. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

Serieuze zoekers

Woningen

Inwoners

Huis kopen of verkopen in Zenderpark

Huis verkopen in Zenderpark

Een huis verkopen in het Zenderpark gaat relatief snel maar hoe is dat bij jouw [t]huis? Wat doet jouw woning in de huidige markt? En hoe presenteer je jouw huis het beste? Wij van Reinerie Garantiemakelaars hebben veel ervaring in het verkopen van een huis in Achterveld en kunnen jou dan ook uitstekend adviseren.

Huis kopen in Zenderpark

Ben je van plan een huis te kopen in het Zenderpark? De verkoop van woningen in deze wijk gaat op dit moment snel. Hierdoor kan de aankoop van een huis in deze wijk lastig zijn. We begeleiden je graag bij de zoektocht en de uiteindelijke aankoop van jouw [t]huis.

Zonder goede makelaar kan een huis kopen nogal een lastige opgave zijn en anders uitpakken dan je verwacht had. Er zijn ontzettend veel makelaars waar je uit kan kiezen. Wat maakt de ene nou net iets beter dan de ander? Betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken spelen hierbij een belangrijke rol en zijn vereisten. Toch geven deze aspecten je geen garantie op een goed resultaat. Bij Reinerie durven we je wel garanties te geven! Wij zijn tenslotte een Garantiemakelaar in IJsselstein. Op deze manier kan jij zorgeloos een huis kopen.

Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende afspraak via 030-6884455 of ijsselstein@reinerie.nl.

Onze andere diensten

Reinerie Garantiemakelaars staat niet alleen voor je klaar voor de verkoop van een woning of het kopen van een nieuwe huis, maar bieden we nog veel meer dan dat. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor het juiste advies over de hypotheek keuze. Een hypotheek moet namelijk in de meeste gevallen geregeld worden zodra je een huis gaat kopen. We kijken samen naar jouw persoonlijke situatie en kiezen hiervoor de beste hypotheek. Lees meer over het kiezen van een hypotheek.

Daarnaast staan we ook graag voor je klaar om je te vertellen over verzekeringen. Ook tijdens het kopen van een huis moeten er een aantal verplichte verzekeringen afgesloten worden.

Tot slot kunnen we je ook van dienst zijn bij het invullen van de jaarlijks belastingaangifte. De professionals van Reinerie hebben ruime kennis en ervaring en ontzorgen graag in jouw belastingaangifte.