Ga naar inhoud

Te koop: appartement Heintje Hoekssteeg 5F 1012 GR Amsterdam

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 525.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een leuk DRIE-KAMER APPARTEMENT op een schitterende en centrale locatie in hartje Amsterdam centrum? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de Heintje Hoekssteeg 5 F;

Gelegen in het centrum van Amsterdam ligt dit 3-kamer appartement aan de Heintje Hoekssteeg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 75 m2 en is gebouwd in 1991.
Leuk wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Heintje Hoekssteeg 5-F is gelegen in de buurt Kop Zeedijk. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Het is een dynamische locatie in het hartje van de stad. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt en loopafstand van het centraal station. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Laat ons de geschreven rondleiding starten:

WONEN, KOKEN & SLAPEN.
Entree, hal met toiletruimte met fonteintje en een garderobe voor de jassen.
Aan de voorzijde ligt de gezellige woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde ligt de eerste slaapkamer. De situering aan de binnentuin geeft een prachtig tegenwicht aan de levendige voorzijde. De 3e verdieping betreed je door middel van de trap de overloop met toegang tot alle ruimtes. De voorzijde geeft plaats aan de geweldige 2e slaapkamer, letterlijk met grote hoogte. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel.

COMPLEX & VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaren is actief, het vastgoedbeheer wordt binnen de VvE zelf uitgevoerd, er wordt jaarlijks vergaderd en er is een Meerjarenonderhoudsplan. De VvE is thans aan het sparen voor kozijnvervanging in de toekomst.

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN.
^ Centrale ligging in hartje Amsterdam;
^ Leuk appartement in monumentaal complex;
^ Eigen balkon en gezamenlijk terras;
* VvE-servicekosten € 261,- per maand;
* Stookkosten worden maandelijks via de VvE als voorschot in rekening gebracht;
* De verkoper heeft het appartement zelf nooit bewoond, dit zal in de koopovereenkomst worden opgenomen;
* In de koopovereenkomst zullen tevens aanvullende artikelen worden opgenomen inzake het bouwjaar van de woning;
* Oplevering kan snel.

TIP! Wist je ook dat je een bezichtiging kan plannen of vraag kan stellen via onze Whatsapp? Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 72 m2
  • 2

Kenmerken Heintje Hoekssteeg 5F

Overdracht

Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte72 m2
Inhoud237 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1991
Dak typePlat dak
IsolatievormenVloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Heintje Hoekssteeg 5F

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

69%

20% NL

24%

20% NL

7%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod