Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Dorp 120a 3405 BG Benschop

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

Jouw eigen vrijstaande woning bouwen aan de rand van het dorp Benschop tegen IJsselstein aan? Deze bouwkavel met een oppervlakte van 1000 m2 (in overleg is groter mogelijk) bied je deze mogelijkheid! Gelegen aan de smalle zijde van de wetering tussen IJsselstein en Benschop, heb je een centraal gelegen, echter toch vrijstaande woning. Door de ligging bevinden alle voorzieningen zoals supermarkt en basisschool, openbaar vervoer, horeca zich op fietsafstand.

Binnen het bestemmingsplan bestaat de mogelijkheid om hier een schitterende vrijstaande woning te bebouwen. Waarbij de volgende maximale hoogtes zijn vastgesteld:
Goothoogte 3,5 meter
Nokhoogte 10 meter

OMGEVING
Ken jij Benschop al? Dit woonhuis ligt tussen Benschop, IJsselstein, Lopik en Montfoort in. Benschop is een dorp binnen de gemeente Lopik. Een gemeente met een relatief groot oppervlak (ca.8000 ha), omdat er behalve Benschop nog 8 kernen toebehoren. Centraal in Nederland, ligt het als klein dorp verscholen in het groene hart, omgeven door grotere plaatsten als Schoonhoven en IJsselstein. De kavel heeft een goede bereikbaarheid en is gelegen op slechts 30 minuten rijden van de stad Utrecht. Het dorp kan terugkijken op een rijke historie die teruggaat naar 1150, er zijn niet zoveel plaatsen in Nederland die dat kunnen zeggen! De nabijheid van de rivier de Lek met haar prachtige uiterwaarden blijft jaar na jaar het oog strelen. Voor fietsers en wandelaars strekt de natuur zich uit over de Lopikerwaard met mooie plekjes, veel bezienswaardigheden en rust. Ook heeft Benschop een aantal eigen voorzieningen, hierbij kan je denken aan een supermarkt, basisschool, huisarts en apotheek. Tot slot zijn uitvalswegen als de A12 en A2 op korte rijafstand te bereiken.

8% overdrachtsbelasting van toepassing.

In een persoonlijk gesprek geven we je graag nadere informatie over deze kavel.

Bereikbaarheid;
De dichtstbijzijnde opritten van de snelweg;
A2 op 6,1 km hemelsbreed met 7 min reistijd over 6.0 km.
A12 op 6,7 km hemelsbreed met 17 min reistijd over 11,3 km
A27 op 6,8 km hemelsbreed met 15 min reistijd over 17,7 km
Bushalte direct voor de deur op 0,1 km lopen.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 1.000 m2

Kenmerken Dorp 120a

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.000 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Dorp 120a

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod