Ga naar inhoud

Benschopperstraat 36

3401 DH IJsselstein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.900,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur IJsselstein Benschopperstraat 36

Ben je altijd al gefascineerd geweest door het idee van je eigen winkel? Of ben jij op zoek naar een bijzonder plekje in hartje IJsselstein? Dan is dit pand waar jij naar op zoek bent!

Welkom aan de Benschopperstraat 36!

Te huur aangeboden; fraai winkelpand op TOPLOCATIE midden in het bruisende centrum van IJsselstein. De Benschopperstraat is de druk bezochte winkelstraat van IJsselstein waar je veel bekende en locale winkels en restaurants vindt. Wekelijks is hier op vrijdag de populaire weekmarkt en er worden jaarlijks veel evenementen in de binnenstad georganiseerd die beide veel IJsselsteinse inwoners, maar ook mensen uit de omgeving trekken. Uitvalswegen zoals de A2, A12 en A27 zijn makkelijk bereikbaar en zijn zowel Den Bosch als Utrecht in handbereik! Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer is er in het centrum een tramhalte en voldoende busverbindingen.

Naast het winkelpand welke te huur aangeboden wordt, is ook het huidige concept van Twee Zussen te koop. Hierbij kan je denken aan een klantenbestand, social media pagina’s, en inventaris als artikelbeveiligingssysteem, gecertificeerd inbraakalarm, toonbank, muziekinstallatie, verlichting en toonbank.

INDELING
Hoofdingang aan de Benschopperstraat. Direct toegang tot de lange en vrij in te delen winkelruimte van 102 m², met etalageramen aan de voorzijde en verschillende raampartijen in de zijgevel. In het midden is momenteel de toonbank en achterin de pashokjes. Aan de achterzijde is een aparte ruimte met een keukenblok, bergruimte en toiletruimte en nog eens een grote opslagruimte met achterom. Het pand heeft royale afmetingen, met een breedte van ca. 6 meter en lente van ca. 27 meter. Het totale vloeroppervlakte bedraagt 140 m².

BESTEMMING
Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” met enkelbestemming “Centrum” van de gemeente IJsselstein op ruimtelijke plannen. Laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming.

BIJZONDERHEDEN
* Verwarming middels gezamenlijke CV-ketel;
* Concept inclusief inventaris te koop;
* Huurprijs inclusief water;
* Huurder dient zelf een contract voor elektra af te sluiten;
* Oplevering per 1 oktober 2023.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 102 m2
  • 1.711 m2

Kenmerken Benschopperstraat 36

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.900,- p.m
AanvaardingPer datum
Servicekosten€ 0,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte102 m2
Perceeloppervlakte1.711 m2
Oppervlakte winkelruimte102 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenGoed
Onoverdekt parkerenGoed

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1983
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed tot uitstekend

Ligging Benschopperstraat 36

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod