Ga naar inhoud

Molenstraat 2

3401 CX IJsselstein

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.500,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur IJsselstein Molenstraat 2

Ben je altijd al gefascineerd geweest door het idee van je eigen winkel? Of ben jij op zoek naar een bijzonder plekje in hartje IJsselstein? Dan is dit pand waar jij naar op zoek bent!

Welkom aan de Molenstraat 2!

Te huur aangeboden; fraai winkelpand op TOPLOCATIE direct naast de Benschopperpoort en tussen de Schuttersgracht en Benschopperstraat gelegen. Wekelijks is er op vrijdag de populaire weekmarkt en er worden jaarlijks veel evenementen in de binnenstad georganiseerd die beide veel IJsselsteinse inwoners, maar ook mensen uit de omgeving trekken. Uitvalswegen zoals de A2, A12 en A27 zijn makkelijk bereikbaar en zijn zowel Den Bosch als Utrecht in handbereik! Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer is er in het centrum een tramhalte en voldoende busverbindingen.

INDELING
Hoofdingang aan de Molenstraat. Direct toegang tot de lange en vrij in te delen winkelruimte van ca. 68 m², met etalageramen aan de voorzijde. In het midden is momenteel de toonbank en aan de achterzijde een aparte ruimte met een eenvoudig keukenblok en toiletruimte. Het pand heeft royale afmetingen, met in het midden een breedte van ca. 7 meter en lente van ca. 10 meter. Het totale vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 99 m².

BESTEMMING
Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” met enkelbestemming “Centrum” van de gemeente IJsselstein op Omgevingswet van Rijksoverheid. Laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming.

BIJZONDERHEDEN
* Exclusief gas/water/licht;
* Betaald parkeren of met vergunning;
* Oplevering kan snel.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 67 m2
  • 1.874 m2

Kenmerken Molenstraat 2

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.500,- p.m
AanvaardingDirect
Servicekosten€ 0,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte67 m2
Perceeloppervlakte1.874 m2
Oppervlakte winkelruimte67 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1850
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Molenstraat 2

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod