Skip to content

Te koop: appartement Florijn 23 3405 BM Benschop

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 330.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Benschop Florijn 23

Welkom aan de Florijn 23 in Benschop!

In het hart van Benschop, tussen de pastorie en de RK-kerk, op een prominente plek aan het dorpsplein, huisde de Rabobank. Nu staat hier het complex ‘ De Ellenborgh’.
De naam staat staat model voor de pragmatische instelling waarmee te werk is gegaan. Ze is namelijk ontleend aan de L-vorm die het gebouw heeft gekregen. Binnen de klassieke en tegelijkertijd speelse architectuur werden een aantal functies-winkels, zorg, en wonen-verenigd. Niet alleen door de gekozen architectuur of toegepaste hoogwaardige materialen, maar ook omdat de veelzijdigheid van het pand meerwaarde geeft aan de bijzondere locatie.

De Ellenborgh is een levendig gebouw met een supermarkt onder de luifel. Daarnaast is er op de begane grond een cluster van medische voorzieningen gerealiseerd tezamen met enkele winkels.

DRIEKAMERAPPERTEMENT
Op de tweede woonlaag van het complex vinden we het appartement.
Zodra je de deur opent van nummer 23 kom je in een ruime, royale ontvangsthal waar de verschillende vertrekken zijn te bereiken. Meteen links en rechts bevinden zich de twee slaapkamers. Een stukje verder links in de gang is er een toilet met fonteintje. Links is er een ruime inpandige badkamer uitgerust met douche en wastafel.
Aan het einde van gang nemen we de deur naar het woon-, leef en kookgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je leuk uitzicht op het dorpsplein. De ruime half open keuken is voorzien van 4-pits inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie en RVS-afzuigschouw.

In de kelder van het complex is er bergruimte en een eigen parkeerplaats te vinden.

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel A;
* VvE bijdrage €153,96 per maand;
* De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens “het model goede doelen koopovereenkomst appartement”;
* Oplevering kan snel.

GROOTS IN VELE KLEINE DINGEN
Wonen is Benschop is deel uitmaken van de gemeente Lopik. Een gemeente met een relatief groot oppervlak (ca.8000 ha), omdat er behalve Benschop nog 8 kernen toebehoren. In Benschop is zo echt ‘en-en’-gevoel van toepassing. Centraal in Nederland, ligt het als klein dorp verscholen in het groene hart, omgeven door grotere plaatsten als Schoonhoven en IJsselstein. Het kan bogen op een rijke historie die teruggaat naar 1150 er zijn niet zoveel plaatsen in Nederland die dat kunnen zeggen! De nabijheid van de rivier de Lek met haar prachtige uiterwaarden blijft jaar na jaar het oog strelen. Voor fietsers en wandelaars strekt de natuur zich uit over de Lopikerwaard met mooie plekjes, veel bezienswaardigheden en rust.

GOED BEREIKBAAR
Benschop ligt geografisch gunstig ten opzichte van belangrijke snelwegen, maar ook weer zodanig dat ongestoord wonen er verzekerd is. Via IJsselstein bereik je moeiteloos de A2 en/of A27 en via de N210, de A12.

COMPLEET VOORZIENINGENPAKKET
Benschop biedt haar inwoners ruime mogelijkheden om te kunnen voorzien in haar dagelijkse primaire levensbehoeften. Met ruim 3500 inwoners is de afhankelijkheid van Lopik minimaal. Voor het echte shoppen kan je naar vele plaatsten rondom van IJsselstein tot Schoonhoven en van Gouda tot Woerden en niet te vergeten Utrecht. Ook de zorgfuncties zijn in Benschop goed ingevuld. Lopik, alsook de individuele kernen, kenmerken zich door een actief verenigingsleven en een sterke sociale instelling. Door het jaar heen zijn er allerlei activiteiten en vrijwel elke sport valt er te beoefenen als de coronamaatregelen versoepelen.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 92 m2
  • 2

Kenmerken Florijn 23

Overdracht

Vraagprijs€ 330.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte92 m2
Inhoud295 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2010
Dak typeMansardedak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Florijn 23

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

30%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod