Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond IJsselstraat 17-17a 3401 DJ IJsselstein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 200.000,- k.k.

UNIEKE KANS! Bouwgrond/bouwkavel in hartje IJsselstein te koop.

Kavels midden in de bruisende binnenstad zijn er maar zelden! Voor dit prachtig gelegen perceel aan de IJsselsteinse stadsgracht zijn er verschillende opties. Er bestaat een mogelijkheid om zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen, of de kavel laten ontwikkelen met het huidige plan (of een eigen plan). Momenteel staan er nog twee garages op de grond.

ZELF BOUWEN
Unieke kans om zelf een woning te bouwen in de bruisende binnenstad van IJsselstein en tevens aan de stadsgracht.

ONTWIKKELEN
Er is door de huidige eigenaar al een plan ontwikkeld voor twee appartementen. Zie hiervoor de plattegronden.
Dit plan is door de gemeente vergund en betreft een tweetal nieuw te bouwen appartementen van circa 31 en 35 m2. Het geheel dient uiteraard gasloos te worden gebouwd.

OMSTREKEN & VOORZIENINGEN
De 700 jaar oude binnenstad, met stadsgracht, stadhuis, tal van fraaie huizen, kerkgebouwen, waag en een nog werkende korenmolen heeft naast alle gemakken natuurlijk ook zijn charmes. Wat dacht je van een avondje naar de film of het theater, even wat drinken bij een bar of gezellig een hapje eten buiten de deur? In het centrum vind je verder een gevarieerd aanbod van winkels. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisen de Utrecht letterlijk om de hoek. Zowel met het OV als de auto (A2) ben je in een vogelvlucht in Utrecht. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft! Wonen in de bruisende binnenstad heeft naast alle gemakken ook zijn charmes! In het centrum vind je verder een gevarieerd aanbod van winkels. In de buurt zijn diverse speeltuinen en -velden en voor alle dagelijkse boodschappen is winkelcentrum “De Clinckhoeff” en de Albert Heijn op korte afstand. Gezellig een terrasje pakken, een hapje eten of even shoppen, het kan allemaal te voet. Voor gezinnen zijn er in de buurt verschillende basisscholen en kinderdagverblijven.

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN
^ Schaarse (!) bouwgrond in de binnenstad van IJsselstein, aan de gracht;
* Volledige bouwvergunning aanwezig voor het bouwen van twee appartementen;
* Volledige, gedetailleerde bouwtekeningen aanwezig;
* Constructietekeningen en berekeningen aanwezig;
* Kijk op ruimtelijke plannen voor het vigerende bestemmingsplan (bestemmingsplan IJsselstein Binnenstad met enkelbestemming “gemengd”);
* Oplevering kan snel.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 59 m2

Kenmerken IJsselstraat 17-17a

Overdracht

Vraagprijs€ 200.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte59 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging IJsselstraat 17-17a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

34.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

57%

20% NL

27%

20% NL

15%

20% NL