Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Floris van Egmondstraat 1 3411 XN Lopik

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 369.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een woning met het potentieel om jouw droom[t]huis te worden? Dan is deze TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de Floris van Egmondstraat 1!

Deze gezinswoning biedt vier slaapkamers, een lichte doorzonwoonkamer en een zonnige achtertuin op het zuiden. De woning is altijd goed onderhouden en met liefde bewoond. Hoewel enige modernisering nodig is, opent dit juist de deuren naar talloze mogelijkheden om jouw stempel op deze woning te drukken. Laat ons de geschreven rondleiding starten;

WONEN & KOKEN
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte doorzonwoonkamer, met aan de ene zijde uitzicht op de groenstrook en aan de achterkant op de tuin. Stel je hier de openslaand deuren naar de achtertuin eens voor! De woonkamer gaat over in de half open keuken, voorzien van gaskookplaat, combi-magnetron, dubbele spoelbak en koelkast.

SLAPEN & BADEN
Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en de badkamer, welke is uitgerust met een verfrissende douche en een praktische wastafel. De ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groeiend gezin. De ouderslaapkamer heeft zelfs toegang tot een charmant balkon. De zolder geeft toegang tot één slaapkamer, maar biedt de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te creëren, waardoor je flexibiliteit hebt om de woning aan te passen aan je behoeften.

BUITENLEVEN & OPBERGEN
Geniet van zonnige dagen in de achtertuin op het zuiden, waar je kunt ontspannen, tuinieren of barbecueën met vrienden en familie. De tuin leidt naar een handige garage, waar je je auto, fiets of spullen veilig kunt stallen. De garage biedt ook directe toegang tot de openbare weg via de garagedeur.

OMSTREKEN & VOORZIENINGEN
Lopik, ben je er al eens geweest? Je ervaart hier de rust, het landelijke leven, maar bent toch binnen 15 minuten autorijden in het stedelijke IJsselstein of op 5 minuten loopafstand in de dorpskern van Lopik. Lopik heeft alle dagelijks benodigde voorzieningen die je nodig hebt. Je kan hierbij denken aan basisscholen en kinderdagverblijven, een supermarkt en zelfs een zwembad. Mocht je een ‘buitenmens’ zijn en graag een fietstocht/wandeltocht maken, dan is het buitengebied van Lopik een fanatische gelegenheid. Zo is het eenvoudig om een wandeltocht/fietstocht te maken langs het natuurgebied van ‘de Lek’ of een tocht door het ‘Groene Hart’! Het natuurgebied van de Lek is met ‘warme temperaturen’ ook een uitstekend gebied om heerlijk te recreëren. Tevens ben je binnen 30 minuten rijden in het centrum van Utrecht en binnen 45 minuten rijden ben je in het centrum Rotterdam, een fijne prettige centrale locatie dus!

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN
^ Ideale gezinswoning met vier slaapkamers;
^ Ruim perceel met voor-, zij- en achtertuin;
^ Vrijstaande garage achterin de tuin, bereikbaar via de openbare weg;
^ Rustige en kindvriendelijke buurt;
* Energielabel D :
* In de overeenkomst zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake het bouwjaar van de woning;
* De verkopers hebben de woning nooit zelf bewoond als eigenaar, dit zal in de koopovereenkomst worden opgenomen (niet-bewoningsclausule);
* Oplevering kan snel.

TIP! Wist je ook dat je een bezichtiging kan plannen of vraag kan stellen via onze Whatsapp? Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 100 m2
  • 171 m2
  • 4

Kenmerken Floris van Egmondstraat 1

Overdracht

Vraagprijs€ 369.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte171 m2
Woonoppervlakte100 m2
Inhoud360 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Floris van Egmondstraat 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

30%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod