Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kortland 12 3412 KW Lopikerkapel

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 775.000,- k.k.

Welkom aan Kortland 12 in Lopikerkapel.

Deze tussen de Lek / Lekdijk en “Enge IJssel” gelegen TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING laten wij graag aan jou zien. De woning is voorzien van een gezellige woonkamer, twee badkamers, vier slaapkamers, tuinkamer met serre en leefkeuken. Vanuit de serre kijk je prachtig richting de Lekdijk! Het woonhuis is door de jaren heen flink verbouwd en gemoderniseerd. Achter op het terrein is voldoende mogelijkheid om een extra loods van 195 m² te plaatsen. Vergunning reeds aanwezig. In de fotopresentatie staat een impressie van hoe deze loods eruit kan komen te zien, dit is uiteraard om een indruk te geven en niet hoe het uiteindelijk moet worden.

Deze locatie is bestemd voor bedrijven tot de categorie 4.1. Lees door waar je meer informatie kan vinden.

Bij de verkoop is er ook een mogelijkheid de naastgelegen bedrijfshal (266 m²) met industrieterrein te kopen, check hiervoor de andere aanmelding op onze website of Funda.

Wij zijn erg enthousiast en nemen je graag mee door de woning en het omliggende terrein!

WONEN & KOKEN
Entree via de voordeur, hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer en leefkeuken. De woonkamer is aan de voorzijde van het huis gelegen, is uitgerust met een gezellige elektrische haard en biedt uitzicht op de Enge IJssel, ook wel de Wetering. Via de hal naar de keuken. Modern landelijke keuken in L-opstelling. Deze leefkeuken, waar je ook prima je gasten kan ontvangen en heerlijk kan tafelen, is onder andere uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigschouw, oven en vaatwasser. Door naar de andere hal met toiletruimte, meterkast, tweede trapopgang en doorgang naar de tuinkamer met serre. Vanuit de serre kijk je uit op het achtergelegen terrein en de Lekdijk.

SLAPEN & BADEN
Via beide trapopgangen is er toegang tot twee slaapkamers, er zijn in totaal dus vier slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde zijn verbonden met de badkamer op de eerste verdieping. Deze badkamer is voorzien van ligbad, douche, badkamermeubel en toilet.

OMGEVING
Deze twee-onder-een kapwoning ligt tussen IJsselstein – Lopikerkapel en Lopik in. Ben je er al eens geweest? Je ervaart hier de rust, het landelijke leven, maar bent toch binnen 15 minuten autorijden in het stedelijke IJsselstein of op 10 minuten fietsafstand in het dorpse Lopik. Lopik heeft alle dagelijks benodigde voorzieningen die je nodig hebt.
Mocht je een ‘buitenmens’ zijn en graag een fietstocht/wandeltocht maken, dan is het buitengebied van Lopik een fanatische gelegenheid. Zo is het eenvoudig om een wandeltocht/fietstocht te maken langs het natuurgebied van ‘de Lek’ of een tocht door het ‘Groene Hart’! Het natuurgebied van de Lek is met ‘warme temperaturen’ ook een uitstekend gebied om heerlijk te recreëren. Tevens ben je binnen 30 minuten rijden in het centrum van Utrecht en binnen 45 minuten rijden ben je in het centrum Rotterdam, een fijne prettige centrale locatie dus!

BESTEMMING
– De huidige bestemming betreft een bedrijfsbestemming, de locatie is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1. Kijk voor de mogelijkheden in het ontwerp bestemmingsplan en laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming; https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0331.01HerzLandelijkgb-ON01/r_NL.IMRO.0331.01HerzLandelijkgb-ON01.html#_4_Bedrijf

HIGHLIGHTS
* Woning is door de jaren heen gemoderniseerd;
* Veel omliggend terrein, een extra loods plaatsen behoort tot de mogelijkheden;
* Het buitenterrein is geheel verhard met slelcon betonplaten.
* Prachtig uitzicht richting de Lekdijk.

BIJZONDERHEDEN
– In de koopovereenkomst zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd van de woning;
– Energielabel G;
– Achter de woning is er een mogelijkheid om een extra loods te plaatsen van 195 m², vergunning reeds aanwezig, een impressie van de loods staat in de fotopresentatie;
– De naastgelegen loods van 266 m² (11,5 x 23,2 m) inclusief onder en bijbehorende grond kan eventueel meeverkocht worden, check hiervoor de andere aanmelding op onze site / Funda of Funda Business;
– Wanneer het object gekocht wordt als ‘bedrijfswoning’ met bedrijfsruimte, zal er gedeeltelijk 8% overdrachtsbelasting van toepassing zijn. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 137 m2
  • 1.455 m2
  • 4

Kenmerken Kortland 12

Overdracht

Vraagprijs€ 775.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.455 m2
Woonoppervlakte137 m2
Inhoud551 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1875
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Kortland 12

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Vergelijkbaar woningaanbod