Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Achter Clarenburg 19 3511 JH Utrecht

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 575.000,- k.k.

Ben jij opzoek naar een winkelpand met zelfstandige woonruimte op een TOPLOCATIE?

Welkom aan de Achter Clarenburg 19!

Het pand in de bedrijvige en drukke winkelstraat, direct langs Hoog Catharijne is jaren in gebruik geweest als kledingwinkel. Door de ligging tussen Hoog Catharijne en de Lange Elisabethstraat komen er dagelijks veel mensen langs het object. De huidige eigenaar heeft een vergunning verkregen voor het realiseren van een winkel met zelfstandige bovenwoning. Hierdoor zijn er grote ontwikkelkansen voor jou als nieuwe eigenaar! Uiteraard is de indeling van het object naar eigen keuze vorm te geven c.q. in te delen.

HUIDIGE SITUATIE
Twee grote etalageramen en entree aan de Achter Clarenburg. Op de begane grond vinden we een royale winkelruimte van ca. 60 m² vloeroppervlakte. Deze verdieping is voorzien van airco-unit. Trapopgang naar de eerste etage met een dichte keuken, toiletruimte en vrij in te delen kamer. Via deze kamer is de bergvliering via de vlizo-trap bereikbaar.

NIEUWE SITUATIE
Er is een vergunning aan de huidige eigenaar afgegeven voor het transformeren van het winkelpand naar een winkel én zelfstandige bovenwoning en het realiseren van een dakterras en een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. Ook zijn er tekeningen opgemaakt voor het transformeren van het pand. Na verbouwing zal er een winkelruimte ontstaan van ca. 55,4 m², een woning van ca. 56,7 m² en met daarbij een dakterras van ca. 10,5 m². De tekeningen en documentatie over de afgegeven vergunning zijn inzichtelijk en zullen worden overgedragen aan de koper. Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan van de gemeente Utrecht in het omgevingsloket en laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming.

HIGHLIGHTS
* Op een toplocatie midden in Utrecht gelegen;
* Vergunning, documentatie en tekeningen voor transformatie reeds aanwezig, deze zijn inzichtelijk en zullen worden overgedragen aan de koper.

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel C;
* Verwarming middels stadsverwarming;
* Warm water in de keuken middels een boiler;
* Het object wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt;
* In de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd en de verkoopvoorwaarden van het object;
* Het pand is niet feitelijk gebruikt door de eigenaar zelf, dit wordt in de koopakte opgenomen;
* Oplevering: kan snel.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 92 m2
  • 69 m2
  • 1

Kenmerken Achter Clarenburg 19

Overdracht

Vraagprijs€ 575.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte69 m2
Woonoppervlakte92 m2
Inhoud399 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging Achter Clarenburg 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Vergelijkbaar woningaanbod