Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Weerdsingel O.Z. 33c 3514 AC Utrecht

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.095.000,- k.k.

UNIEKE en FANTASTISCHE KANS! Volledig grachtenpand welke naar eigen wens en gebruik in te vullen is!

Welkom aan de Weerdsingel O.Z. 33 c!

Een uniek en ruim herenhuis met een stadstuin, gelegen langs de prachtige Singel in Utrecht. Dit charmante woonhuis is te gebruiken voor eigen gebruik of als belegging. Er is een gebruiks-/logeervergunningen ten behoeve van kamergewijze verhuur aanwezig. Er is met de huidige huurders overeengekomen dat zij uiterlijk per 1 november 2023 vertrekken, verkoper staat hiervoor garant.

Zie jij jezelf hier al wonen? Dit woonhuis bestaande uit vijf etages biedt veel mogelijkheden, zo is er zelfs een mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren! Kom, we nemen je gauw mee door de omgeving en het huis.

OMGEVING
Deze woning bevindt zich in de Vogelenbuurt, aan de rand van het bruisende stadscentrum van Utrecht. Een schitterende locatie in het hart van de stad. Het uitzicht wordt steeds indrukwekkender naarmate je hoger in het huis komt. Aan de voorzijde kijk je uit over de binnenstad, waar je onder andere de Singel, de watertoren Lauwerhof en de majestueuze Dom kunt bewonderen. De achterkant van het pand biedt een vrij uitzicht over de Bellamystraat. Alle stadsvoorzieningen bevinden zich op loop- en fietsafstand, en als je zin hebt in een ontspannende wandeling, kun je bijvoorbeeld een rondje maken door het Griftpark of langs de Singel.

We nemen je graag mee met een geschreven rondleiding:

BEL-ETAGE / BEGANE GROND
Bij binnenkomst vind je een hal met een toilet. Aan zowel de voor- als achterzijde bevinden zich twee studio’s met een compacte kitchenette. De kamer aan de achterzijde biedt toegang tot de tuin, die momenteel wordt gebruikt als fietsenstalling, maar ook als parkeerplaats kan dienen (via een garagedeur).

SOUTERRAIN
Via een hal kom je in de keuken aan de voorzijde van het pand, voorzien van een gedateerd keukenblok. Daarachter ligt de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde van de badkamer bevindt zich een (slaap)kamer en via een berging heb je toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
Op deze etage is er een overloop met een toilet. Twee ruime kamers zijn van elkaar gescheiden door schuifdeuren. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een keuken met een eenvoudig keukenblok en een sfeervolle erker met glas-in-loodramen.

TWEEDE VERDIEPING
Ook op deze verdieping is er een overloop met een toilet. Aan zowel de voor- als achterzijde liggen (slaap)kamers, terwijl aan de voorkant van het pand een afgesloten keuken te vinden is met een eenvoudig keukenblok.

DERDE VERDIEPING
Hier is een overloop met de cv-opstelling en een toilet. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer met aangrenzende badkamer, voorzien van douche en wastafel. Aan de voorzijde van het pand is er een studio met een kitchenette, uitgerust met een airco-unit.

HIGHLIGHTS
* UNIEK! Volledig grachten aan de Singel;
* Naar eigen wens en gebruik in te vullen voor eigen bewoning of kamerverhuur;
* Op korte afstand van Utrechtse binnenstad.

BIJZONDERHEDEN
* Verwarming en warm water middels c.v.-ketel (bouwjaar: 2020);
* Het object is voorzien van houten kozijnen en (grotendeels) dubbelglas;
* Er is met de huidige huurders overeengekomen dat zij uiterlijk per 1 november 2023 vertrekken, verkoper staat hiervoor garant;
* Het object heeft een gebruiks-/logeervergunning ten behoeve van de kamergewijze verhuur;
* Het object is gedateerd en dient gemoderniseerd dient te worden;
* Het betreft een beschermd stadsgezicht;
* Het object wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt (as is, where is);
* Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan “Pijlsweerd, Tuinwijk, Vogelenbuurt, Griftpark” van de gemeente Utrecht op ruimtelijke plannen. Het betreft een enkelbestemming “Wonen”. Laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming;
* In de koopovereenkomst worden aanvullende artikelen opgenomen (ouderdom-, asbest- en loodclausule, de Meetinstructie, niet-bewonings clausule, as is where is);
* Kosten koper, voordeel overdrachtsbelasting is voor verkoper;
* De artist impressies welke zijn opgenomen in de presentatie zijn ter indicatie;
* Oplevering kan snel.

Kortom; een fantastische en unieke kans om een volledig grachtenpand om te toveren in jouw nieuwe woon[t]huis!

TIP! Wij gebruiken ook WHATSAPP voor het maken van afspraken of het beantwoorden van vragen! Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 259 m2
  • 117 m2
  • 10

Kenmerken Weerdsingel O.Z. 33c

Overdracht

Vraagprijs€ 1.095.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte117 m2
Woonoppervlakte259 m2
Inhoud949 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1904
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen5
Aantal kamers11
Aantal slaapkamers10
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Weerdsingel O.Z. 33c

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

62%

20% NL

20%

20% NL

18%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod