Ga naar inhoud

Te koop: appartement Zevenwouden 70 3524 CV Utrecht

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 289.000,- k.k.

Wil je wonen in een fijne DRIEKAMER BENEDENWONING nabij alle dagelijkse voorzieningen? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de Zevenwouden 70!

Dit driekamer appartement in de Utrechtse wijk “Lunetten” beschikt over een voortuin op het westen, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer, eigen parkeerplaats en berging. Een van de voordelen van dit appartement is dat het gelegen is op de begane grond en daarnaast gelijkvloers is!
Laat ons de geschreven rondleiding starten:

WONEN & KOKEN
Middels je eigen voordeur toegang tot de ontvangsthal. Via hier zijn er verschillende vertrekken bereikbaar, waaronder de twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en het woongedeelte. Ruime woonkamer met open keuken, welke is uitgerust met onder meer een inductiekookplaat, oven en RVS-afzuigschouw. Het appartement is tevens bereikbaar middels de voortuin.

SLAPEN & BADEN
De woning heeft twee slaapkamers, waarvan er momenteel één in gebruik is als kantoor-/studeerkamer. De badkamer beschikt over een wastafel, ligbad met douche en een opstelplaats voor wasmachine en droger.

BUITENLEVEN & OPBERGEN
Fijne voortuin, gelegen op het westen. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin, welke op het oosten is georiënteerd, hier kan je ‘s ochtends onder het genot van je eerste kopje koffie heerlijk van de zon genieten! Voor het stallen van je fiets en spullen is er een ruime berging aanwezig.

VOORZIENINGEN & OMSTREKEN
De groene woonwijk “Lunetten” heeft alle voorzieningen die je zou verwachten in de nabijheid, waaronder een winkelcentrum, het Beatrixpark, een kinderboerderij, scholen, kinderdagverblijven en daarnaast zijn ook uitvalswegen als de A27, A28 en A12 goed bereikbaar. Verder is station Lunetten op loopafstand van de woning gelegen. Met de trein ben je binnen enkele minuten in het centrum en op de fiets in een klein kwartiertje. Ook het Sciencepark is in 15 minuten op fiets toegankelijk. Het landgoed Amelisweerd ligt op 10 minuten fietsen, zeker eens de moeite waard om te bezoeken. Kortom; een appartement op een zeer goede locatie!

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN
* Eigen parkeerplaats op gesloten terrein;
* Twee slaapkamers;
* Voortuin en gemeenschappelijke tuin;
* Gelijkvloers en op de begane grond;
* Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
– Verwarming middels stadsverwarming;
– In de koopovereenkomst zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake het bouwjaar van het appartement;
– VvE Servicekosten bedragen € 388,20 per maand (inclusief € 154,95 voorschot op stookkosten);
– Energielabel F;
– Er is voortdurende erfpacht van toepassing (Algemene Bepalingen uitgifte Erfpacht 1974), de canon bedraagt € 1.141,- per jaar;
– De canon verplichtingen kunnen afgekocht worden, informeer hiervoor bij de gemeente Utrecht;
Indicatieve afkoopsom per 1-1-2023: € 33.183,03
Indicatieve afkoopsom per 31-12-2023: € 33.519,44
– Oplevering in overleg.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 75 m2
  • 2

Kenmerken Zevenwouden 70

Overdracht

Vraagprijs€ 289.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte75 m2
Inhoud277 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1980
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zevenwouden 70

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

67%

20% NL

18%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod