Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Herenweg 276B055 3645 DX Vinkeveen

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 495.000,- k.k.

Te koop aangeboden: twee TWEE-ONDER-EEN-KAP CHALETS prachtig gelegen aan de Vinkeveense plassen.

De chalets zijn beide prachtig afgewerkt en uitgerust met een open keuken, en-suite badkamer met regendouche, (houtgestookte) sauna en hottub.
De inrichting van beide appartementen zal achterblijven bij de verkoop, keurig servies, EMMA bedden, beddengoed, handdoeken etc etc. Het geheel wordt Turn-key opgeleverd.

Te gebruiken voor eigen gebruik of als investering (verhuur).

De verhuur van beide eenheden levert jaarlijks zo’n € 68.000,- op. (De huurinkomsten zijn netto, na afdracht van de kosten per platform waar het te koop staande geboekt kan worden, denk aan Airbnb, natuurhuisje.nl etc. etc.)
Om de verhuur te optimaliseren bestaat er de mogelijkheid twee bootjes neer te leggen als extra verhuurinkomsten voor recreatie op de “Vinkeveense plassen”. De bootjes kunnen voor ca. € 200,- per dag verhuurd worden. Middels een automatisch systeem waar men met een online betaalsysteem de bootjes kan boeken en betalen. Dit gaat om een optie. De aanlegplaatsen zijn al aanwezig, de boten en het boekingssysteem nog niet.

* Parkkosten bedragen € 680,- per jaar inclusief het gebruik van 1 parkeerplaats achter de slagboom aan de overzijde van het park.
* Gas, water en licht op eigen aansluiting. Op dit moment bedragen de kosten circa € 190,- per maand, afhankelijk per energieleverancier.

TIP! Wij gebruiken ook WHATSAPP voor het maken van afspraken of het beantwoorden van vragen! Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team! De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 50 m2

Kenmerken Herenweg 276B055

Overdracht

Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte50 m2
Inhoud120 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2

Maandlasten

Ligging Herenweg 276B055

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

42.763

Vergelijkbaar woningaanbod